Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дні сталої енергії в Ніжині
2018-05-11

У заходах, що проходили з нагоди  Днів сталої енергії в Ніжині, взяли участь і представники Миргорода: перший заступник міського голови Сергій Швайка та спеціаліст  відділу муніципальних ініціатив,  інвестицій та енергоменеджменту Валентина Горбань.

Організувала загальноміський захід "Дні Сталої Енергії в Ніжині" Ніжинська міська рада та "Ніжин Інвестиційний".  Відкрив його міський голова Анатолій Лінник. Серед учасників заходу:  національний експерт проекту ЄС "Угода мерів - Схід" в Україні Оксана Кисіль, виконавчий директор Асоціації "Енергоефективні міста України" Святослав Павлюк, радник голови Держенергоефективності України Олексій Корчміт. Серед запрошених - місто Миргород, досвід якого у сфері ВДЕ представив Сергій Швайка та місто Славутич, на чолі з Михайлом Шинкаренком.

Запрошені делегати стали учасниками регіональної конференції "Енергоефективність - шлях до сталого розвитку", побачили нагородження переможців конкурсу "Найкращий енергоаудит" серед навчальних закладів Ніжина, взяли участь у святковому відкритті енергоефективного проекту в ДНЗ № 25 "Зірочка", що впроваджується  Local Initiatives for a Sustainable Ukraine - LINK, відвідали, утеплене за кошти ЄС/ПРООН, міської ради та мешканців ОСББ "Риф". На завершення для гостей було організовано пішохідну екскурсію  по місту.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]