Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Діти зі сходу України -в ЦЕНТУМі
2015-02-18

До Дня Святого Валентина вихованці ЦЕНТУМу готувалися заздалегідь. Ліпили і малювали, прикрашали святкову залу «валентинками», поновлювали і поповнювали новими експонатами кімнату народознавства. А все тому, що у гості до себе вони чекали дітей, які переїхали до Миргорода з різних куточків Донецької та Луганської областей.

І ось довгоочікуваний день настав. Зранку стояв веселий гамір у відділах станції натуралістів: ведучі повторювали слова, танцюристи розтанцьовувались , а всіх їх перекрикували строкаті папуги.

Задовго до початку дійства до ЦЕНТУМу почали підходити і під'їжджати маленькі гості разом зі своїми батьками. З привітанням до присутніх звернулася в.о. директора навчального закладу Тузенко Н.В. Потім керівники гуртків тваринного відділу Ломовцева І.М. та Пересадило О.С. повели дітлахів на екскурсію в живий куточок до різнокольорових рибок, повільних черепах, шиншил, хом’яків, гомінливих папуг, Особливо довго діти затримувались біля красенів-кролів. А очі любителів квітів у рослинному відділі розбігалися від зеленого розмаїття як наших, рідних рослин, так і заморських. Розповіді маленьких екскурсоводів були пересипані загадками, приказками і прислів’ями. А готували їх керівники гуртків Макаренко Т.В. та Левченко Р.О.

Протягом двох тижнів кипіла робота у нашій світлиці. І тепер екскурсанти побачили українські костюми, в яких ходили в свята та будень їхні прабабусі і прадідусі, які рушники і картини вишивали, яким посудом користувались, де його зберігали , які зернові культури вирощували і які продукти з них виробляли. Особливо їм сподобалась маленька дитина в колисці, яку всім хотілось поколисати.

Незабутнє враження справив на гостей виставковий зал. Яких тільки виробів вони тут не побачили! І з солоного тіста, з бісеру, вишивку стрічками , вироби з паперу, пластиліну, вироби, виготовлені технікою декупаж. А ще дужче дітям сподобалось своїми руками зробити «валентинку» під час майстер-класу керівника гуртків Тузенко Н.В.і подарувати мамі.

Після екскурсії по закладу у святково прибраній залі дітей і дорослих чекала конкурсно-розважальна програма. Раз у раз вибухи веселого сміху, жарти пересипали сценки, вікторини, загадки , ігри. А насамкінець

екологічна агітбригада під керівництвом Гули О.П. виконала кумедні танці, а потім запросила всіх присутніх на танцювальний флеш-моб.

Завершилось свято знайомства і дружби ласуванням смачним короваєм та солодощами, люб’язно наданими нашими спонсорами. Багато дітей виявило бажання навчатись у ЦЕНТУМі.

Виховний захід відбувся дякуючи спонсорській допомозі депутатів міської ради Цися О.Г., Аршиннікова О.Г., Швайки С.О.,приватних підприємців Баришпольця Б.В., Бзенка О.М., Хухри Л.М.

 

Екологічного прес-центр ЦЕНТУМу

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]