Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дія.Цифрова освіта Цифрограму для державних службовців
2021-05-31

Міністерство цифрової трансформації України запустило на порталі Дія.Цифрова освіта національний тест на цифрову грамотність для державних службовців. Про це повідомив заступник голови Полтавської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Ігор Панченко.

«Відтепер державні службовці можуть дізнатися власний рівень цифрової грамотності. В реаліях сьогодення вони обов’язково мають володіти сучасними професійними компетентностями, адже кількість бюрократичних, паперових процедур скорочується і робота державного службовця вже не така, як кілька років тому. Що більше держслужбовців опанують цифрові інструменти і матимуть мотивацію навчатися новому, то продуктивнішою буде їхня робота та легше буде впроваджувати реформи в роботі державного апарату», – розповів Ігор Панченко.

Пройти національний тест для державних службовців та оцінити 30 цифрових компетентностей можна за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/digigram.

«Після складання національного тесту на цифрову грамотність для держслужбовців кожен отримає електронний сертифікат і зможе вдосконалити свої цифрові навички», – наголосив Ігор Панченко.

Заступник голови Полтавської облдержадміністрації розповів, що Міністерство цифрової трансформації України активно впроваджує та реалізує проєкт Дія. Цифрова освіта, який включає в себе два напрями:

  • освітню національну онлайн-платформу, яка діє за посиланням https://osvita.diia.gov.ua/ де розміщено понад 55 різних освітніх серіалів, які є абсолютно безкоштовними і доступними для всіх;
  • мережу освітніх хабів – точок доступу до інтернету та комп’ютерів для громадян, які хочуть навчатися та не можуть зробити це вдома. З переліком хабів в Україні в цілому і на Полтавщині зокрема можна ознайомитися за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/hubs.

«Наразі в області працює понад 170 хабів, які розташовані на базі бібліотек, молодіжних центрів та громадських організацій», – розповів Ігор Панченко.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]