Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Діалог влади і громад на ХV муніципальному форумі
2019-06-18

Міський голова Сергій Соломаха бере участь у ХV  Українському муніципальному форумі, що проходить 18-20 червня в м. Одеса. Захід проводить Асоціація міст України (АМУ).  Форум продовжує багаторічну традицію АМУ збирати голів громад, урядовців, експертів та представників міжнародних організацій для обговорення нагальних питань місцевого самоврядування. Учасниками XV Форуму стали міські голови та керівники органів місцевого самоврядування, представники центральних органів державної влади, парламентарі.

На форумі присутні і представники органів місцевого самоврядування з Полтавщини. Це виконавчий директор Полтавського РВ АМУ Галина Безносик та голови місцевих рад, членів АМУ – 27учасників.  Очільники громад також спілкуються з журналістами та розповідають про децентралізацію. Українське радіо провело прямі увімкнення з форуму. Міський голова Сергій Соломаха розповів про плюси і мінуси реформи, акцентувавши на тому, що фінансова децентралізація дала можливість вкласти кошти не на так зване "латання дірок", а зробити капітальні вкладення у об'єкти інфраструктури: ремонтується стадіон, реконструювали міст в центрі міста, оновили ЦНАП, зробили вуличне освітлення, створили міську первинну медичну допомогу. Разом з тим залишається відкритим питання виділення державних коштів громадам. 

У рамках Форуму відбудуться три тематичні дні:
  – 18 червня - День Діалогу з владою, проводиться в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС);
  – 19 червня - День Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи, проводиться в рамках проекту Ради Європи «Посилення демократії та довіри на місцевому рівні в Україні»;
  – 20 червня - День економічного розвитку українських міст.

Загалом, на форумі обговорюють подальший розвиток реформи місцевого самоврядування, пріоритети місцевого економічного розвитку, напрями підвищення ефективності залучення інвестицій, приклади інвестиційних успіхів в Україні тощо.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]