Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Діабет. Допоможемо разом» - соціальна ініціатива
2016-07-22

Група дітей, в тому числі і переможці сьомого Всеукраїнського конкурсу малюнка серед дітей з цукровим діабетом, проходять комплексний курс оздоровлення в спеціалізованому санаторії "Березовий гай" ПрАТ "Миргородкурорт". Реабілітацію та відпочинок для маленьких пацієнтів організовує фармацевтична компанія Санофі в Україні та Асоціація дитячих ендокринологів України у рамках довготривалої програми «Діабет. Допоможемо разом».

За словами директора компанії Санофі в Україні Гієма Граньє, соціальна акція спрямована на інтегрований підхід до лікування цукрового діабету та підтримку пацієнтів на шляху боротьби з цією хворобою. Протягом семи років співпраці з  Асоціацією дитячих ендокринологів України забезпечили майже 400 дітей можливістю пройти курс оздоровлення в одному з найкращих спеціалізованих санаторіїв Україні "Березовий гай". Для фірми ця ініціатива - спосіб підтримати пацієнтів, допомогти їм контролювати хворобу і не втрачати віри у власні сили, - сказав Гієм Граньє.

У санаторії "Березовий гай" діти з цукровим діабетом можуть не лише оздоровитись, але й поглибити знання щодо успішного контролю захворювання, соціалізуватися, познайомитися з однолітками. Це допомагає їм не залишитися на одинці з хворобою,- говорить головний дитячий ендокринолог МОЗ України і голова Асоціації дитячих ендокринологів України Наталія Зелінська. - Мотивуючи дітей турбуватися про здоров'я, зменшується психологічний тиск діагнозу, ми допомагаємо їм жити повноцінним життям,- зазначила вона.

Заступник Генерального директора ПрАТ "Миргородкурорт" Наталія Бутенко та директор санаторію "Березовий гай" Андрій Мандрика подякувала керівництву фірми Санофі та Асоціації ендокринологів за соціальну ініціативу, яка покликана поліпшити життя дітей з діабетом. Бо нині це захворювання все частіше називають не хворобою, а способом життя.

Цього разу спілкування організаторів з маленькими пацієнтами відбулося на засіданні неформального дискусійного клубу DIACAMP. Діти поділилися досвідом життя та лікування цукрового діабету. Ідея їхнього виступу полягала в тому, що правильний контроль діабету допомагає долати перешкоди і повноцінно жити.

Оскільки активний спосіб життя є одним з найважливіших чинників успішного контролю діабету і стану здоров'я в цілому,  в заході взяв участь  відомий український хореограф, переможець телешоу "Танці з зірками-2" Сергій Костецький. Він організував для дітей танцювальну розминку. Діти та їхні батьки висловили щиру вдячність організаторам оздоровчого відпочинку та медикам миргородського санаторію.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]