Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Децентралізація 2022: пріоритети законодавства
2022-01-31

 31 січня міський голова Сергій Соломаха взяв участь у форумі «Пріоритети законодавчого порядку денного 2022:  децентралізація», який організовано Проєктом USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Представники законодавчої та виконавчої влади, міжнародні експерти та  представники органів місцевого самоврядування  зустрілися, щоб виробити спільну дорожню карту для становлення громад  і  подальшого розвитку місцевого самоврядування.  

Під час панельних дискусій  спікери деталізували приклади впровадження реформи в Україні,  порушили  обговорювати  актуальні питання  громад та дискутували про подальші пріоритети законодавства, а ще наголошували на важливості допомоги міжнародного проєкту цьому напрямку.

У ході третьої панельної дискусії лідери громад в онлайн  режимі  висловили  власні точки зору  щодо пріоритетів  законодавства в частині  реформи децентралізації в Україні. У переважній більшості вони збігаються. За словами міського голови Сергія Соломахи, для Миргорода, як і для більшості громад, це: зміни до Конституції України  в частині децентралізації, розмежування повноважень між різними рівнями місцевого самоврядування, між ОМС та органами виконавчої влади, збільшення частки відрахувань ПДФО до місцевого бюджету, Закон про службу в органах місцевого самоврядування та інші.

Представники ОМС також висловили велику подяку міжнародним експертам за підтримку і допомогу в питаннях реформування місцевого самоврядування.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]