Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
DESPRO допоможе поліпшити систему водопостачання в Україні
2015-05-27

Полтавська область є учасником 3 фази Швейцарсько-українського проекту  DESPRO" Підтримка децентралізації в Україні" в рамках якого реалізуються ініціативи громад з покращення надання адміністративних послуг у сфері водопостачання. У числі восьми міст-претендентів на участь у проекті  є і Миргород. Нині  експерти проекту відвідують міста, які подали заявки на участь у проекті та вивчають питання водопостачання на місцях. Миргород з ознайомчим візитом відвідав представник Швейцарсько-українського проекту DESPRO В’ячеслав Козак.

Зустріч експерта проекту, представників влади, фахівців підприємства "Миргород водоканал", відділу житлово-комунального господарства та капітального будівництва, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту відбулася за круглим столом у міського голови Сергія Соломахи. Очільник міста розповів, що місто має досвід участі у багатьох проектах, які  вже успішно реалізовані і сподівається, що Миргород стане учасником-переможцем чергового проекту від DESPRO. Позабюджетні кошти на поліпшення водопостачання Миргороду конче потрібні. У цій галузі житлово-комунального господарства питань вистачає. На вирішення проблем лише коштів з міського та обласного бюджетів замало. Тому мешканці активно допомагають поліпшити систему водопостачання -  беруть участь у співфінансуванні робіт.

За словами директора підприємства "Миргородводоканал" Сергія Швайки, першочергово треба перекласти дюкери на мостах через р. Хорол у центрі та на "Харківці", провести санацію частини водогону у центрі міста та збудувати нові водогони на околицях, пробурити свердловини на Харківському горизонті для змішування води. Не зайвим буде і встановлення на підприємстві системи диспетчеризації електронного обліку та контролю за водними ресурсами.

Ознайомившись із ситуацією щодо  централізованого водопостачання у Миргороді, представник Швейцарсько-українського проекту DESPRO В’ячеслав Козак зазначив, що відбір малого міста-претендента на реалізацію проекту відбуватиметься на конкурсних засадах. На Полтавщині заявки на участь подали вісім міст. Переваги отримають ті громади, які беруть участь у міжмуніципальних проектах. Остаточне рішення щодо переможців Швейцарсько-українського проекту DESPRO" Підтримка децентралізації в Україні" прийматиме Полтавська регіональна рада.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]