Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Державні кошти для стадіону "Старт"
2016-11-09

Міський голова Сергій Соломаха та народний депутат України Олег Кулініч побували на головній спортивній базі Миргорода. На стадіоні "Старт" розпочато ремонтні роботи. У поточному році за кошти міського бюджету встановлено сидіння для вболівальників на головній трибуні, облаштовано майданчик для екстремальних видів спорту, реконструйовано систему освітлення. Це початок оновлення головної тренувальної бази, яка у перспективі має стати сучасною спортивною ареною міста-курорту, - зазначив Сергій Соломаха. Роботи - масштабні і вартісні. Та завдяки сприянню Олега Кулініча є можливість пришвидшити  вирішення цієї проблему.

Олег Іванович повідомив, що Постановою №755 від 26 жовтня, Кабінет Міністрів вніс зміни до постанови №395, якою регулюється розподіл державної субвенції місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток. Відтак вдалося залучити додаткові кошти - 5 млн. грн. на потреби округу. Уже визначено, що майже 2,5 млн.грн. буде використало на ремонт даху в підтрибунному приміщенні, встановлення вікон і системи теплопостачання.

За словами Сергія Павловича, для капітального ремонту стадіону потрібно ще щонайменше 5-6 млн. грн. Ці кошти необхідні на завершення ремонту підтрибунного приміщення, зокрема облаштування там легкоатлетичного манежу, ремонту потребують ще одна глядацька трибуна та бігові доріжки. Народний депутат пообіцяв допомогти вирішити  спортивне питання миргородців.

-Бо справді хочеться, щоб Миргород, як місто обласного значення і місто-курорт, мало нормальну, сучасну спортивну базу, де могли б повноцінно проводитися спортивні змагання і тренування. Буду сподіватися, що ніщо не стане на заваді для цих наших планів і Миргород матиме спортивну арену, за яку буде не соромно. А в ідеалі було б добре, якби в місті з’явився і футбольний клуб, який гратиме в одній з професійних футбольних ліг, - сказав Олег Кулініч, оглядаючи з мером міста масштаби робіт на об’єкті.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]