Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Держава компенсує кошти за ощадливе використання енергоресурсів
2017-06-07

Урядовим рішенням передбачено монетизацію частини невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо-, та електропостачання для індивідуального опалення. Виплата буде проведена у грошовому еквіваленті, що не перевищує вартості (станом на 1 травня) зекономлених 100 кубів газу або 150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення.

Суми невикористаної субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо-, електропостачання для індивідуального опалення визначають організації - надавачі відповідних послуг.

Виплата зекономлених сум субсидій буде проводитись управліннями соціального захисту населення на підставі переданих до 1 червня 2017 року списків організаціями-надавачами послуг з газо-, та електропостачання.

Для отримання монетизованої частини зекономленої субсидії необхідно до 1 вересня 2017 року одержувачам субсидії подати до управління соціального захисту населення відповідну заяву (при собі мати: паспорт, ідентифікаційний номер, номер банківського рахунку для зарахування коштів).

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]