Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День захисту дітей у Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю
2022-06-01

Після короткої перерви відновив свою роботу Миргородський Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. У День захисту дітей для  своїх вихованців реабілітологи влаштувати веселе свято під назвою “Ми спортивні. Ми мужні. Ми вистоїмо”. Після руханки батьки дуже тепло відгукуються про спеціалістів закладу та дякують за допомогу їхнім родинам. Вони бажають, щоб всі діти зростали в мирній, вільній Україні, без тривог і страхів!

За словами деректорки Центру Валентини Сіваченко, уже більше 10 років кваліфікований персонал допомагає родинам та маленьким підопічним. Упродовж року медичну, психологічну, логопедичну, педагогічну, соціальну та фізичну реабілітацію отримують понад 160 дітей з Миргородського району: "Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплом. Усмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце. В цей нелегкий для України час, свій перший літній день наш колектив  провів разом із  дітьми, в атмосфері дитячих посмішок та позитивних емоцій".

Святкували День захисту дітей в Центрі комплексної реабілітації м. Миргорода просто неба, на майданчику. Програма свята була різноманітною, тому кожна дитина взяла активну участь в іграх, спортивних змаганнях  та конкурсах.

А яке ж свято без смаколиків?! Справжнім сюрпризом для дітей став солодкий подарунок.  Вихованці Центру були у захваті від такого подарунку та не стримували своїх емоцій.

Колектив Центру з нагоди  Дня захисту дітей вітає кожну дитину! Нехай не тільки в цей святковий день, але і в будь-який інший, кожна дитина буде оточена любов'ю і турботою! Нехай збуваються всі дитячі бажання, нехай батьки завжди будуть підтримкою.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]