Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День сіл Гаркушинці та Рибальське
2021-08-29

28 серпня День села відгуляли жителі  Гаркушинців та Рибальського. Мешканців  та гостей свята привітав секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій. Олександр Васильович також вручив подяки найактивнішим мешканцям села - Питомець Т.Ю. та Глебі В.Г.  Традиційно на святі від імені Миргородського міського голови Сергія Соломахи та  Миргородської міської ради привітали наймолодших та найстарших жителів сіл. Миргородською міською радою було організовано підвіз жителів Рибальського на святковий концерт в Гаркушинці.

З концертною програмою виступили аматори Миргородського міського будинку культури.  Після святкового концерту гостей пригощали смачною кашею, яку з любов'ю приготували голова вуличного комітету вул. Рибальська Козленко Л.І разом з кухарями Гаркушинської гімназії.

З 16 до 21 години безкоштовно працювали дитячі атракціони, спонсорами яких зголосилися стати підприємці та підприємства нашої громади, а саме:  директор Миргородського інкубатора - Безлунний І.М., підприємці - Носенко А.М., Устименко С.М., Дяченко С.А., Манько В.Г., Педорич В.Ф., Сосновчик В.Ф., Бойко А.В., Красюк І.І., Пастушенко З.П., Ігнатенко М.М. Також дітей пригощали солодкою ватою та попкорном. Діти та їхні батьки щиро вдячні всім, хто долучився до організації дитячих розваг та подарували наймолодшим мешканцям незабутнє свято.

Після всіх запланованих заходів жителі весело проводили час на запальній дискотеці.

За дотриманням безпеки на святі стежили працівники поліції та дільничний інспектор.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]