Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«День пам’яті та надії»
2015-05-08

Рівно 70 років віддаляє нас від тих травневих днів, коли відлунали останні вибухи  найстрашнішої і найкровопролитнішої в історії людства Другої світової війни. Війни, яка перекроїла життя багатьох глибокою раною та вплинула на свідомість і моральний стан мільйонів людей. Пам’ять про війну, її сувора правда залишаються з нами як найбільший за силою духу приклад мужності, патріотизму, важкої ратної праці і вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче - життя.

          Саме в такому контексті 7 травня в приміщенні музею Д.Гурамішвілі був проведений  захід  для  пенсіонерів, які обслуговуються  відділенням соціально-побутової  адаптації Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради.

           Для запрошених на захід прозвучала літературно-музична композиція «День  пам’яті та надії», до створення  якої  інструктором з трудової  адаптації територіального  центру  Іриною Кравчук були  залучені артисти художньої самодіяльності: Катерина Пасько, Людмила Логвин, Людмила Совгиря, які виконували  пісні, присвячені  воєнній  тематиці. Власні вірші про війну читала відома миргородська поетеса Лариса Гараган. 

           Присутні на заході були солідарні в тому, що відзначаючи день Перемоги, як  ніколи, розумієш, що немає більшого щастя на Землі, чим жити під мирним небом, яке на жаль, зараз затьмарене для  всіх нас в зв’язку з воєнними  діями на  сході нашої країни.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]