Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День народження Миргорода
2017-09-19

16 - 18 вересня миргородці святкували День міста. Протягом трьох днів на центральній площі підбили підсумки загальноміських конкурсів, провели ретровелопарад молодіжний флешмоб, веселі старти та влаштували велику концертну програму.

Зі святом миргородців вітали міський голова Сергій Соломаха, секретар міської ради Наталія Гирка та перший заступник міського голови Сергій Швайка. Далі відбулося нагородження миргородців за особистий вклад у розвиток міста, переможців "конкурсу найкращого благоустрою" квіткового фестивалю "Осінні барви" та фестивалю "Вишивана родина" у різних номінаціях.

Вихованці позашкільних освітніх закладів привітали місто з днем народження флешмобом та музичними композиціями. Найменші миргородці малювали малюнки на асфальті, ради мікрорайонів частували переможців розваг та конкурсів. Працівники музеїв влаштували виставку вишиванок з фондів закладів. Радував око фестиваль квіткових композицій "Осінні барви". Для спортсменів влаштували веселі старти. Велоактивісти зібралися на ретровелопарад та велозмагання, а спортсмени на веселі старти.

Упродовж дня у місті лунала музика, працювала виїзна торгівля та актракціони. У святковому концерті взяли участь місцеві артисти та запрошені: фіналісти Х-фактору гурт "Тріода" та композитор і виконавець Ніколо Петраш. Завершилася святкова програма  вогняним шоу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]