Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
“День народження будинку”
2016-10-17

Багатоквартирні будинки… Не секрет, що люди, які живуть у таких будинках, знайомі більш-менш тільки з найближчими сусідами. Але бувають і щасливі  винятки  з загальних правил: наприклад, у будинку номер сімнадцять, що по вулиці Спартаківській, ось уже тридцять  два роки проживають люди доброзичливі, щедрі душею, навколо яких усе буквально кипить і піниться, які вміють об'єднувати ближніх і надихнути їх на добрі справи.

Ідею голови будинкому Тамари Василівни  Яремченко та секретаря  ради мікрорайону "Мінзаводський" Катерини Артемівни Терещук підтримали на всіх рівнях. До свята ювіляра причепурили і підремонтували: за активної участі начальника МК ЖЕУ О.О.Марченка було проведено ремонт даху, встановлено нові гойдалки та відремонтовано  і пофарбовано старі  на дитячому майданчику; проведено заміну комунікаційних труб у будинку. А найкращим подарунком до свята стала поява у дворі футбольних воріт. Їх встановлення навряд чи відбулося, якби ідею не підтримали люди, такі ж небайдужі, як і жителі будинку: голова ради мікрорайону "Мінзаводський" Сєров В.В., секретар Терещук К.А., депутати Миргородської міської ради Гречко В.О., Заливча М.О., Гречко О.В. Обираючи обладнання, враховували, що необхідно звести до мінімуму ризик травмування дітей і підлітків, тому віддали перевагу дніпропетровській компанії "Гойда". Через різні обставини святкування кілька разів відкладали. І ось, нарешті, усе готове: дякуючи директору МП "Контакт" Карпенку О.А., що відгукнувся на прохання допомогти з доставкою негабаритного вантажу, Дяченку М.П., Корицькому В.О., які брали участь у встановленні новенької гойдалки для малечі на майданчику.

Мера міста С.П. Соломаху - найдорожчого гостя - вітали на святі короваєм власної випічки. Сергій Павлович пошанував хліб-сіль за давнім звичаєм, подякував за честь бути запрошеним на свято і запевнив, що і надалі уважно дослухатиметься до потреб містян, що обрали його міським головою.

Мерія виділила кошти з бюджету міста для заохочення найактивніших  жителів будинку. Приємні та корисні подарунки  отримали матусі новонароджених: Матвійко Марина та  Кузьменко Аліна, найстарша  за віком Рудченко Пелагія Петрівна  (її терпінням і стараннями  до ладу приведена зупинка  міського транспорту  біля будинку, що роками  була головним болем усіх мешканців). Подяку і подарунок за сумлінну працю отримав електрик будинку Левкович В.К.

Концертна програма свята була організована силами мешканців будинку. Оплесками подякували дівчаткам, що виконали  запальний сучасний танок, співакам, бандуристам.

Багато теплих та вдячних слів  прозвучало на адресу секретаря ради мікрорайону "Мінзаводський" Терещук К.А., людини, що, як кажуть, і сама на місці не всидить, і іншим не дозволить сидіти склавши руки. Саме завдячуючи її енергії та організаторським здібностям, свято Дня народження будинку було веселим і запам'ятається надовго.

Ольга Іванова

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]