Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День молоді в нашому місті
2015-06-30

Молодь завжди є окрасою, надією і рушійною силою суспільства. Для тих, хто молодий тілом і душею, хто живе яскраво, повноцінно і цікаво, немає нічого недосяжного.

Серед багатьох свят, які відзначає наша країна, свято молоді - особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає в самостійне життя, перебуває в постійному пошуці,  ухвалює свої перші власні рішення, які потім можуть вплинути на все життя. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

28 червня на центральній площі нашого міста відбувся святковий концерт, присвячений Дню молоді. До присутніх звернулась заступник міського голови Антоніна Нікітченко, яка від імені міського голови привітала всіх зі святом та нагородила почесними грамотами міської ради активну молодь міста.

На жаль, погодні умови завадили реалізувати усі заплановані заходи, та не зважаючи на це, бажаючих послухати виступ Миргородського міського духового оркестру ім. І. І. Шатравки, подивитись концертну програму та позмагатись за достойні призи було чимало.

Відділ у справах спорту, сім’ї та молоді Миргородської міської ради особливі слова вдячності адресує ресторану «Гранд-Піцца» (Бабенко Леонід Маркович) та біо-салону «Ліана» (Гуржій Ліана Еріківна) за спонсорську допомогу у проведені святкових заходів.

 

Відділ у справах спорту, сім’ї та молоді

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]