Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
DemoUkrainaDH поліпшить теплопостачання в Миргороді
2016-03-02

У Миргороді розпочинається реалізація проекту комунального підприємства «Миргородтеплоенерго». Проект спрямований на модернізацію теплового мікрорайону в "авіамістечку". Загальна вартість проекту за програмою DemoUkrainaDH складає 882 тис.євро. Миргород – одне з небагатьох міст України, що було обране до реалізації цього міжнародного проекту.

Миргород відвідали представники проекту DemoUkrainaDH: головний менеджер проекту Петер Данбрінг та інженер проекту Матіас Шелквіст. За круглим столом у міського голови Сергія Соломахи було обговорено практичний хід проекту, який спрямований поліпшити систему теплопостачання у мікрорайоні "Авіамістечко". Нагадаємо, що цей проект реалізуватиме комунальне підприємство "Миргородтеплоенерго" у рамках Програми DemoUkrainaDH. Фінансова складова проекту становить 882 тис.євро, з яких 300 тис євро грантові безповоротні кошти на капітальні видатки, пільговий кредит від корпорації NEFCO та 15 % внесок місцевого бюджету.

Проект передбачає модернізацію теплового мікрорайону, відокремленого від центральної частини міста. Старе енергогенеруюче обладнання буде замінено сучасними газовими високоефективними котлами. Крім цього,  буде проведена реконструкція розподільчої мережі та встановлені індивідуальні теплові пункти в житлових будинках. У котельні будуть встановлені нові насоси і котельня буде повністю автоматизована. Всі заходи разом з переходом з чотирьох-трубної до двотрубної системи опалення мають потенціал підвищити енергоефективність на 30%, проект призведе до значного скорочення викидів CO2.

Реалізація проекту розраховано до кінця 2017 року, - повідомив головний менеджер проекту Петер Данбрінг.

Довідково: Мета програми DemoUkrainaDH - продемонструвати українським містам нові технології та сучасні високотехнологічні рішення, які можна застосувати в системах централізованого опалення відповідно до новітньої практики підготовки проектів, проектування, закупівель, виконання проектів та контролю результатів для впровадження більш енергоефективних та сталих послуг з опалення. Програма DemoUkrainaDH надає комунальним теплопостачальним підприємствам України можливість отримати фінансування на впровадження демонстраційних проектів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]