Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
COVID-19: допомога для екстреної допомоги
2020-04-13

«Центр екстреної медичної допомоги дякує волонтерам, підприємствам, громадським організаціям, які допомагають нашим медикам на всіх територіальних округах – Полтавському, Миргородському, Кременчуцькому, Лубенському», – говорить Дмитро Лавренко, директор КП «Полтавський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Полтавської обласної ради».

У зв’язку з поширенням COVID-19 кожна бригада екстреної допомоги, що виїжджає на випадки підозри щодо цієї інфекції чи до пацієнтів із підтвердженим діагнозом, віднедавна забезпечена двома комплектами одноразових комбінезонів, захисними окулярами, трьома респіраторами PF2.  Паралельно з централізованими поставками  засобів захисту до їх придбання долучилися благодійники.

За словами головного фельдшера станції екстреної медичної допомоги №1 у Полтаві Наталії Мастюх, «півсотні багаторазових комбінезонів та 45 захисних окулярів для медиків екстреної допомоги придбало акціонерне товариство «Полтава-банк», 75 багаторазових захисних комбінезонів та 10 окулярів на зібрані від благодійників гроші закупив і передав Центру ЕЕМ український телеведучий, актор, волонтер Сергій Притула. Днями від одного з народних депутатів надійшло ще 120 захисних комбінезонів».

Ресторан готельного комплексу «Палаццо» щодня розвозить безкоштовні піцци «Класична» для чергових змін екстреної медичної допомоги. Приємною несподіванкою став внесок ПАТ «Зміївська овочева фабрика» – більш як півтори тонни овочів для співробітників закладу.

ПРЕСЦЕНТР ДОЗ ОДА

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]