Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Чистота і ошатність міста – турбота його жителів
2017-04-12

Уже багато років підтримується добра традиція – з пробудженням весни небайдужі жителі будинків і вулиць дбайливо доглядають свою територію. очищують від минулорічного бруду, підбілюють дерева, бордюри, фарбують майданчики, лавочки - готуються до величного Христова Воскресіння Пасхи Господньої.

Цей рік не став винятком. Почали прибирання, як тільки зійшов сніг, та найбільший об’єм роботи було виконано активістами мікрорайону у День Довкілля – 8 квітня.

З цікавою ініціативою звернулась до жителів будинків, якими опікується депутат міської ради Булойчик О.М. – усіх запросила до участі у суботнику, після якого організувала частування смачною польовою кашею.

З ентузіазмом працювали на суботнику жителі будинків Гурамішвілі,3 (голова будинкому Мойсієнко Т.М.), Гурамішвілі,5 (голова Сидоренко З.Т.), Гоголя,34 (голова Ігнатюк М.В.), Гоголя,36 (голова Харьковська Л.М.), Гоголя,38 (голова Олефіренко Д.О.), Гоголя,42/1 (голова Маслак В.А.), Прибирали, фарбували, білили, упорядкували клумби. Підбадьорював віртуозною грою на баяні Гаврись С.В. Працювали дружно, з вогником.

Результати роботи порадували. Прибудинкові території засяяли чистотою, яскравими фарбами. Задоволені своєю роботою, тим, що не злякались не дуже привітної прохолодної погоди, учасники толоки жваво спілкувались за смачною кашею, жалкували, що малувато було молоді – і це проблема, яка потребує найшвидшого рішення, і щедро дякували депутату міської ради Булойчик О.М., яка організувала цю корисну добру справу.

Уклінно дякуємо всім жителям мікрорайону, які своєю безкорисною добросовісною працею роблять наше місто зеленим, красивим, привабливим і для його жителів, і для його гостей.

 

Голова ради мікрорайону «Центральний» Приліпа В.М.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]