Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Чугуївці вивчають Миргород
2019-08-16

Чим живе місто-курорт Миргород, що турбує жителів, що пропонує туристам? – не лише цим  цікавилися представники з м. Чугуїв. Дружня зустріч проходить у рамках співпраці муніципалітетів.

16-17 серпня у Миргороді з офіційним візитом перебуватимуть депутати Чугуївської міської ради. Представники органів місцевого самоврядування обмінюються досвідом та обговорюють питання і шляхи вирішення проблем малих міста. Адже малі міста - це фундамент держави. І саме відкриті діалоги між очільниками міст, депутатами дають можливість краще розібратися у законодавстві, - наголосила міська голова Чугуїва Галина Мінаєва. Відвідавши кілька об'єктів, передбачених програмою візиту, вона відзначила напрацювання миргородців у різних напрямках, особливо у реформуванні первинної медицини, втіленні інвестиційних проектів, благоустрою, санаторно-курортної бази.

Про розвиток міста, його пріоритети та проблеми говорили за круглим столом. У ході розмови міський голова Сергій Соломаха розповів, що саме такі візити на рівні керівників міст, представників депутатських корпусів, допомагають при вирішенні багатьох питань в життєдіяльності міста. Особливо тоді, коли треба ухвалювати рішення, пов'язані зі співфінансуванням. А ще подивитися, що є у сусідів і зробити краще.

У перший день візиту делегація з Чугуїва побувала на реконструйованій котельні в "Авіамістечку", відвідала амбулаторію сімейної медицини, познайомилася з лікувально-діагностичним комплексом "Миргородкурорт", побачила роботу ЦНАП, відвідала ЗОШ №1 та дізналися про історію міста від самого Миколи Гоголя.

17 серпня  делегати відвідають  Український ковальський фестиваль ножових майстрів імені Петра Федоряки, що проходить у Миргороді вже вшосте.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]