Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Чорнобиль: 31-й рік після вибуху
2017-04-26

26 квітня, у річницю трагедії на ЧАЕС, миргородці вшанували учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи та схилили голови у молитві перед світлою пам’яттю героїв, що пожертвували собою заради  нащадків. Тематичний захід відбувся у сквері Чорнобильської Слави. Міськрайонному заходу передувала хода. Біля монументу Чорнобильцям до учасників заходу звернулися керівники міста і району, представники  ветеранських організацій, молоді, духовенства.

-У боротьбі з ядерним вогнем загинули десятки наших рятувальників, сотні співвітчизників були госпіталізовані, а мільйони людей зазнали різного роду уражень. Низько схиляємо голови перед усіма, хто не піддався страху і ризикнув, а то й пожертвував життям заради приборкання атомної смерті та забезпечення радіаційної безпеки. Аварія залишила відбиток не тільки техногенного, але й гуманітарного та соціального характеру. І цього року, й усі наступні роки одним із головних завдань для нас лишаються допомога постраждалим від аварії на Чорнобильській АЕС, своєчасне надання їм соціальних і медичних послуг. Усе, що можна зробити в цьому напрямку на рівні міста, буде зроблено,- сказав міський голова Сергій Соломаха.

Старшокласники запалили лампадки та цитували тематичні вірші. Щемно лунали поетичні рядки та пісні. Настоятель церкви "Всіх святих"  УПЦ  отець Роман відправив поминальну панахиду. Завершився захід покладанням квітів до пам'ятника учасникам ліквідації наслідків аварії не ЧАЕС.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]