Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Чергове засідання Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості громади
2023-03-29

29 березня відбулося чергове засідання Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Миргородської міської територіальної громади. Захід відбувся в рамках реалізації компоненту з Громадської безпеки та соціальної згуртованості програми ООН із відновлення та розбудови миру. 

Перший заступник міського голови Олександр Острянин та фахівець із мобілізації громад Програми ООН із відновлення та розбудови миру Еміль Коренев привітали переможців конкурсу міні-ініцатив. 

Переможцями стали заявки: 

-"SunEnergy і безпека перебування мешканців с. Хомутець в укритті під час повітряних тривог", автор Валентина Аршинова. Запропонована ініціатива покликана вирішити питання безпеки перебування дітей та мешканців с. Хомутець в укритті, економному споживанню електричної енергії та ресурсів шляхом використання альтернативних джерел енергії. 

-"Виготовлення сухих борщів, супів та локшини для постраждалих від війни в Україні", автор Інна Ковальська. Ініціатива щодо виготовлення сухих пайків (борщ, суп, локшина швидкого приготування) для постраждалих від війни, ВПО, людей на деокупованих територіях. 

-"Куточок психологічного розвантаження для клієнтів Служби у справах дітей", автор Юлія Кириченко. Ініціативою передбачено створення зони, в якій діти зможуть заспокоїтися та  відволіктися від негативних подій, через які їх батьки були змушені звернутися до Служби у справах дітей. 

-"Зниження тривожності дітей та підлітків при відсутньому зв'язку", автор Віталій Додух. Ініціативою передбачено проведення навчання учнів шкіл громади користуватися сучасним цифровим радіозв'язком та розробка алгоритму дій у різних ситуаціях, пов'язаних із бойовими діями. 

Також Еміль Коренев окреслив плани діяльності робочої групи на 2023 рік та основні напрямки підтримки молодіжних ініціатив та ініціатив щодо підтримки ветеранської спільноти. 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]