Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Брейн-ринг «Енергія в сучасному світі»
2015-04-10

Енергозбереження – це впровадження нових технологій, що потребують менших затрат енергії. Тому ЗОШ І-ІІІ ст. №9 імені І.А.Зубковського бере активну участь у довготривалому спільному українсько-німецькому мікропроекті «Енергія в школах». Саме в рамках цього проекту 7 квітня 2015року на базі школи №38 (м.Полтава) був проведений брейн-ринг «Енергія в сучасному світі» в якому змагалося 9 команд з Полтави, Миргорода, Комсомольська та Лубен. Учні 9-х класів нашої школи Чумак Олександр, Зосим Юлія, Дорошенко Євгенія, Ребрик Саша, Яцишин Денис та Кондратенко Богдана достойно захищали честь нашої школи.

Так, так. Саме в той час, коли всі учні нашого міста ще відпочивали на канікулах, наші енергійні, економні ентузіасти змагалися з дуже сильними та достойними суперниками.

Ще в часи підготовки до змагань ці учні показали свої здібності та знання з питань енергозбереження, енергоресурсів, видів пального, відкриттів та досягнень в сфері енергетики. І цей рівень був досить високий. Можна було сподіватись на перемогу. Але серед 9-ти команд 5 було з м. Полтава і учасники розцінювали свої шанси не надто високо.

І от після першого туру, після оголошення результатів у залі запанікували! Хто такі ці диваки з команди «КЕД» (команди економних друзів), що єдині здобули 10 з 10 балів!

Але ще була супер-гра для трьох команд-лідерів. І наші знов найкращі!

Нарешті остаточна перемога і підведення підсумків. Спонсори гри для переможців підготували призи. І наші «економні друзі» привезли подарунок для школи – лазерний принтер! Вітаємо з перемогою! Бажаємо вам нових звершень!

Педагог-організатор Т.М.Бутко

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]