Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Благодійний концерт «Танцювальна феєрія»
2018-01-31

27 січня 2018 року у Палаці культури курорту «Миргород» відбувся великий благодійний концерт «Танцювальна феєрія» дитячих художніх колективів Центру естетичного виховання: Володаря Гран-прі, Лауреата багатьох Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів і фестивалів дитячого мистецтва Народного ансамблю сучасного танцю «Екзотика» (керівники М. Ігольніцина, А. Хоменко, педагог-репетитор С. Литка) за участю випускників колективу та Дитячої студії відео-мистецтв «Темп» (керівник І. Іщенко).

Завдяки творчим зусиллям педагогів, вихованців та їх батьків на сцені було створено справжнє свято хореографічного мистецтва. Глядачі отримали змогу поринути у різнобарвний, захоплюючий світ «Екзотики», відчути безліч позитивних емоцій і отримати море яскравих вражень. Адже у програму концерту ввійшли авторські хореографічні постановки двох хореографів-постановників. Серед них ексклюзивні різнопланові танцювальні номери засновника ансамблю, Заслуженого діяча естрадного мистецтва України Анжеліки Хоменко, на яких виросло не одне покоління «екзотинят» і які відрізняються цікавими сюжетами, багатством рухів та малюнків, яскравими персонажами та оригінальними костюмами. Хореографічні постановки у різних надсучасних стилях молодого керівника Народного ансамблю сучасного танцю «Екзотика» Марини Ігольніциної як завжди вразили глядачів цікавими знахідками, високою технічністю, філософськими темами, а деякі – гумористичними сюжетами. Особливо бурхливими оплесками глядачі зустрічали яскраві дуетні композиції хореографа. 

         Прикрасою концерту стали випускники НАСТ «Екзотика»: Надія Шапочка з чоловіком Тарасом Близнюком, які виконали жартівливий хореографічний номер власної постановки, та Марина Шевченко, яка вразила публіку своїм високопрофесійним вокалом. У якості ведучих концертної програми виступили вихованці ДСВ «Темп» Катерина Безугла та Іван Дьяченко.

За ініціативи адміністрації Центру естетичного виховання, педагогів, дітей, батьків вихованців «Екзотики» і «Темпу», за підтримки ГО ЦЕВ «Джерело тріумфу» (голова Т. Квітка) під час концерту було проведено благодійну акцію по збору коштів на лікування маленького Ващенка Саші (2015 р. н.), хворого на лімфобластичний лейкоз. Було зібрано і передано родичам хлопчика 10 тисяч 961 грн.

         Центр естетичного виховання щиро вдячний усім, хто долучився до благодійної акції: глядачам, що пожертвували благодійні кошти; ПрАТ «Миргородкурорт» та особисто його генеральному директорові Гавловському О.Д. за надання у безкоштовне використання зали ПК курорту «Миргород» для проведення благодійного концерту, що дало змогу зібрати і передати таку суму на лікування Ващенка Саші; Палацу культури курорту «Миргород», його директору Ночній Н.І. та працівникам за сприяння у підготовці та проведенні заходу, що дало змогу гідно представити колективи ЦЕВ та подарувати естетичне й емоційне задоволення глядачам.

         Тож давайте і надалі залишатися людяними! Адже саме милосердя, доброта, співчуття та допомога один одному у скрутних життєвих ситуаціях робить нас людьми!

                                                                          

                                                                                     Юнкор ДСВ «Темп»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]