Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Благодійний фонд «Бібліотечна країна» звертається до меценатів
2016-01-22

Благодійний фонд «Бібліотечна країна»  було створено з мечою поліпшення стану бібліотечної системи України. Свою діяльність фонд почав з досліду бібліотек по всій території України і дійшов висновку, що бібліотеки, які с складовою частиною інформаційної системи держави, потребують допомоги.

Нажаль, видання, що випускаються за цільовими програмами книговидання чи закуповуються відповідно до державних і місцевих програм, не завжди потрапляють lo відділених куточків України, або відповідають потребам сьогодення чи є цікавими для користувачів бібліотек.

Тому, наявність у фондах бібліотек книг, які є необхідними, виходячи з потреб місцевої громади, та новинок книговидання, підвищить попит на користування бібліотечними послугами та соціальну значимість бібліотечної справи у суспільстві. Фондом було проведено роботу серед більш ніж 36-ти бібліотек та централізованих бібліотечних систем районів та міст Полтавської області. Результатом якої стало отримання замовлень на поповнення бібліотечних фондів, в тому числі, від Миргородської міської бібліотеки для дорослих ім. Д. Гурамішвілі - 9 396.00 гри. та Миргородської міської бібліотеки для дітей - 4 191,00 гривень.

Пошук та закупівля книжкової продукції проводиться Фондом тільки в українських книговидавців по найнижчим цінам за рахунок коштів благодійників (фізичних га або юридичних осіб). Це дозволяє уникнути корупції у бібліотечній справі.

Відповідно до частини 9 статті 22 Закону України "'Про місцеві державні адміністрації" від 09.04.1999 № 586-XIV місцева державна адміністрація сприяє роботі творчих спілок, національно-культурних товариств. фондів, асоціацій. жіночих, молодіжних, дитячих та інших громадських організацій.

У зв'язку з чим, просимо Вас сприяти роботі Фонду. Звертаємося до місцевих підприємців, спонсорів та меценатів надати посильну допомогу для закупівля книг фондом для миргородських бібліотек.

Адреса фонду:79031

 м.Львів, вул. Стрийська,79

адреса для листування: 01601

м. Київ, вул. Трьохсвятительська,4, офіс 310.

т. 050 34403 66;096 437 16 06, 044 278 00 98

bibliokray.org.ua

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]