Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Бюро ОБСЄ з прав людини спостерігатиме за виборами в Миргороді
2015-10-12

Бюро демократичних інститутів та прав людини (БДІПЛ) офіційно відкрило місію зі спостереження за місцевими виборами, що відбудуться 25 жовтня 2015 року. Місію було відкрито на запрошення представників державної влади в Україні. Місію очолює Тана де Зулуета, до складу якої входять 16 експертів в Києві, та 100 довгострокових спостерігачів, які працюватимуть в командах, що складаються з двох осіб. Додатково БДІПЛ запросить 600 короткострокових спостерігачів для відстеження перебігу подій у день голосування.

Побували представники місії і в Миргороді.  Спостерігачі відвідали міську та районну окружні виборчі комісії, поспілкувалися з міським головою Сергієм Соломахою.

Місія здійснюватиме оцінку усього виборчого процесу з точки зору його відповідності зобов’язанням ОБСЄ та іншим міжнародним зобов’язанням і стандартам  демократичних виборів, а також національному законодавству. Спостерігачі пильно вивчають процес реєстрації кандидатів та виборців, заходи у рамках передвиборчої агітації, роботу органів, відповідальних за управління виборчим процесом, а також відповідних державних органів, проаналізують законодавчу базу, що регулює проведення виборів, її виконання та розв’язання виборчих спорів. В рамках спостереження місія відстежуватиме процес висвітлення виборчих кампаній у ЗМІ.

У ході спостереження експерти місії зустрінуться з представниками державних органів, з кандидатами, представниками громадянського суспільства, засобів масової інформації та міжнародної спільноти.

У день голосування спостерігачі будуть спостерігатимуть за відкриттям виборчих дільниць, процесом голосування, підрахунрком бюлетенів та встановленням підсумків голосування на всіх рівнях.

На наступний після голосування день місія оприлюднить заяву з попередніми результатами та висновками. Кінцевий звіт за результатами спостереження під час усього виборчого процесу буде оприлюднено приблизно через два місяці після завершення виборчого процесу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]