Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Бюджетні слухання: особливості формування бюджету Миргорода на 2019 рік
2018-12-11

Процес формування місцевого бюджету  переходить в активну стадію і органам місцевого самоврядування необхідно забезпечити його належну організацію з метою якісного і своєчасного формування та прийняття на наступний рік.  З метою публічності прийняття головного фінансового документу на 2019 рік уперше в цьому році практикуємо громадське обговорення проекту бюджету на наступний рік.  Державний кошторис уже прийнято і міський бюджет після широкого обговорення також плануємо затвердити на черговій сесії,  -  зазначив міський голова Сергій Соломаха, відкриваючи бюджетні слухання.

11 грудня у залі засідань міської ради пройшли  бюджетні слухання щодо особливостей формування бюджету Миргорода на 2019 рік. Для участі у бюджетних слуханнях було запрошено: депутатів міської ради; членів виконавчого комітету міської ради; керівників структурних підрозділів міської ради, керівників самостійних управлінь та відділів міської ради; керівників комунальних підприємств; керівників бюджетних установ; представників рад мікрорайонів; представників засобів масової інформації.

Інформацію щодо особливостей формування бюджету  Миргорода на наступний рік презентував начальник фінансового управління міської ради  Сергій  Скляр. Він повідомив, що  при плануванні проекту міського бюджету було враховано основні параметри, визначені Мінфіном: державні соціальні стандарти. Після деталізації  інформації  учасники бюджетних слухань ставили запитання та отримали  роз'яснення щодо підготовленого  проекту бюджету Миргорода на 2019 рік.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]