Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Бібліотека з ароматом кави
2016-06-10

Миргородська міська публічна бібліотека для дорослих є невід’ємною і значущою частиною соціально-культурної інфраструктури міста Миргорода. Сьогодні в нашій бібліотеці відбуваються певні зміни: поряд з обслуговуванням читачів книгою додалися цікаві форми роботи – організація різноманітних зустрічей для юнацтва та молоді, участь у вебінарах, проведення тренінгів, співпраця з різними організаціями. І ця робота дає можливість асоціювати міську бібліотеку для дорослих ім.Д. Гурамішвілі з центром місцевої активності населення.

У бібліотеці створено комфортний простір для обслуговування людей, а працівники бібліотеки роблять все, щоб книгозбірня була не тільки власне зібранням книг, а й комфортним, затишним простором для проведення дозвілля. Наш колектив нещодавно виграв грант на створення безкоштовного доступу до WI-FI, це один із елементів сервісу у європейських державах, а тепер вже і у нас в Україні. Кожний бажаючий може завітати до нашої бібліотеки зі своїми гаджетами і попрацювати у читальній залі. А для підвищення продуктивності бібліотечного сервісу, для зближення його з відвідувачами наші постійні меценати, а точніше, «бібліотечні рятівники» в особі генерального директора МП «Контакт» Олександра Анатолійовича Карпенка, Євгенія Леонідовича Бродського та сім’ї Харчиліних подарували нашій бібліотеці кавовий апарат, щоб читачі, працюючи з книгою, з сучасними інформаційними технологіями могли насолодитися чашечкою ароматної кави. Всім відомо,що кава сприяє пробудженню духу та розуму. Ми вдячні всім цим людям за розуміння та терпіння, за увагу до нагальних потреб бібліотеки та побажань читачів, за їхню щедрість та виняткову громадянську позицію. Адже ті, хто розуміє, наскільки важливе сьогодні просування культури, варті особливої поваги та вдячності.

Тепер у бібліотечних стінах буде пахнути не лише книжками і газетною фарбою, а і хорошою кавою.

Алла Федченко,

завідувачка Миргородської міської

публічної бібліотеки для дорослих ім.. Д. Гурамішвілі

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]