Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Бібліотека об’єднує молодь
2022-08-12
Сьогодні в нашій країні відзначається День молоді. За традицією свято відзначали наприкінці червня. Цього року традицію змінили. Причина - ініціатива молодіжних рухів та організацій України та підтримка інтеграції української молоді до європейської спільноти. Відтепер у відповідності з Указом Президента України №333/2021 День молоді буде відзначатися щороку разом з усім світом - 12 серпня, тобто у Міжнародний День молоді.
Для миргородських старшокласників, студентів коледжів це свято стало приводом зустрітися та чудово провести час в Дитячо-юнацькій бібліотеці. Тут для них було організовано та 11 серпня проведено молодіжну тусовку «Бібліотека об’єднує молодь». Дівчата ознайомилися з роботою юнацького абонемента та читальної зали бібліотеки. Їхній увазі запропоновано книжкову виставку «Бібліодрайв для молоді», що оформлено для читання влітку. Виставка має чотири розділи для любителів різних жанрів. Книги мають великий попит у користувачів юнацького віку. Учасники тусовки також виявили бажання почитати українські та світові бестселери.
 
 
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]