Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Багатоколірні мотиви миргородської майстрині
2019-01-20

У приміщенні Миргородського краєзнавчого музею відбулося відкриття персональної виставки творчих робіт подружжя Ніни Вікторівни Фоменко та Павла Григоровича Горбулінського. На виставці представлені роботи на релігійну тематику, пейзажі, натюрморти, вишиті сорочки і рушники. Всього 41 творча робота. 

Творчість Ніни Вікторівни відома як на Полтавщині, так і за її межами, бо вишиває вона майже 20 років. Найбільш майстрині до вподоби вишивати багатоколірні мотиви, де переплітаються різні кольори, є гра відтінків. Всі полотна наче живі і випромінюють тепло. А вишиває їх Ніна Вікторівна трьома техніками: хрестиком, напівхрестиком і її власним «Божим» швом. Маючи лише голку з нитками, її руки творять дивовижні речі, адже вишивання - це дуже тонка і кропітка робота, не в кожного вистачить терпіння і бажання цим займатись. Рамки до цих незвичайних робіт створює її чоловік Павло Григорович.

Студенти Університету III віку Ніна Василівна Носова і Раїса Іванівна Карюк прийшли підтримати подружжя музичним подарунком, який дуже сподобався всім відвідувачам виставки. Не шкодував теплих слів для майстрів і художник Андрій Геннадійович Ярошенко, який теж є студентом Університету III віку. Він побажав авторам  здоров’я, добра, миру та творчого натхнення.

Багато теплих слів звучало на адресу майстрині. Жінка була дуже розчулена такою незвичайною увагою і високою оцінкою її робіт, - повідомили в Територіальному центрі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]