Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Авторська виставка робіт архітектора Віктора Чопенка
2018-07-06

У Миргородському краєзнавчому музеї відкрилася виставка професійних креслень і проектувань будівель авторства Віктора Чопенка, знаного у Миргороді архітектора із багаторічним річним стажем. Символічно, що презентація доробку архітектора співпала з його ювілейним Днем народженням. Розділити святкову події в житті архітектора-професіонала 6 липня  прийшли чимало миргородців: друзів, колег, художників та знайомих.

Віктор Григорович – знаний в Миргороді архітектор. Майже 20 років він  був головним архітектором міста. За його авторства реалізовано низку проектів, які, без перебільшення, є архітектурною окрасою Миргорода. Один із його останніх доробків - скульптурна композиція "Пам'ятник воїнам-інтернаціоналістам". Нині Віктор Григорович не полишає  справи всього життя і продовжує проектувальну діяльність. А ще Віктор Чопенко бере активну участь у житті громади, демонструючи креативність та нові рішення у містобудівній галузі Миргорода. Про це у вітальній промові зазначив міський голова Сергій Соломаха. Разом з першим заступником Сергієм Швайкою вони побажали Віктору Григоровичу міцного здоров'я на багато років та реалізації нових проектних ідей. До вітальних слів долучилися  друзі Віктора Григоровича: архітектори, художники, друзі та знайомі.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]