Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Асоціації міст України - 25 років
2017-07-04

Із нагоди 25-річчя Асоціації міст України відбулись урочистості. Захід пройшов під головуванням Голови Асоціації міст України, Київського міського голови Віталія Кличка за участі Президента України Петра Порошенка, Першого заступника Голови Верховної Ради України Ірини Геращенко, Віце-прем'єр-міністра України - Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Генадія Зубка, представників громад-членів Асоціації та представників іноземних партнерів Асоціації. Миргород на зібранні представляв міський голова Сергій Соломаха.

На урочистому засіданні  доповідачі наголошували на діючій моделі фінансового забезпечення місцевих бюджетів в рамках реформи децентралізації, яка вже демонструє позитивні результати. Політики звернули увагу присутніх, що за січень-травень поточного року до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 72,3 млрд. грн., що складає 44,5% від річного обсягу надходжень, затвердженого місцевими радами. Завдяки прийнятим законодавчим ініціативам тепер об’єднані громади мають можливість планувати і реалізувати проекти, які покращують якість інфраструктури об’єднаних територіальних громад та місцевого самоврядування. Було порушено і проблемні питання, відповіді на які чекають громади. Наголошували на  тому, що сьогодні громади чекають від парламенту ухвалення низки важливих рішень. Зокрема, внесення змін до Держбюджету щодо виділення місцевим бюджетам  коштів на надання пільг та житлових субсидій населенню, на необхідності створення загальнодержавного відкритого реєстру земельних ділянок та інші питання.

По закінченню урочистостей, що проходили в НСК "Олімпійський", відбулося вручення державних відзнак. Глава держави Петро Порошенко вручав нагороди в Адміністрації Президента. Серед 5 нагороджених міських голів орден "За заслуги" ІІІ ступеня отримав  міський голова Сергій Соломаха.

У рамках урочистостей  також відбулося засідання Правління  Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Асоціація міст України". На засідання обговорили  виконання рішень Асоціації, Концепцію діяльності Асоціації до 2022 року, сформулювали офіційну позицію щодо проекту Основних напрямів бюджетної політики на 2018-2020 роки та розглянули інші питання.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]