Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Арт–терапія з ароматом кави
2023-03-29

Прийшла весняна пора. Все навкруги наповнене ароматами. Красуня весна пахне молодими паростками, травою та першоцвітами. А ось у центрі соціальних служб Миргородської міської ради витав аромат запашної кави. Чому? Тому, що у студентів Університету III віку відбувся захід “Арт– терапія з ароматом кави”.

           Люди в усьому світі настільки полюбляють каву, що навіть винайшли оригінальну техніку створення картин з допомогою розчинної кави. Сьогодні кавовий живопис стає дедалі популярним і використовується як один із видів арт – терапії. Особливим є те, що приваблює у цьому мистецтві – запашний аромат кави. Воно дозволяє висловити свої емоції, почуття на малюнку, а приємний кавовий аромат заспокоює і надихає.

            Психологиня центру соціальних служб Людмила Самусь розповіла, які види кави існують в світі та запропонувала продовжити речення, що особисто для кожного є кава та де і для чого вона використовується. Після медитативного занурення у свій внутрішній світ кожному учаснику хотілося висловитися і цьому якнайкраще сприяла запропонована чашечка кави або чаю зі смаколиками.

            Підопічні Територіального центру дізналися, яка кава найкраще підходить для малювання та як створити різні відтінки кольору на папері за допомогою розчинної кави. Кожен з них став учасником кавового живопису і спробував себе у ролі художника. Під час ароматного заняття вони розвинули навики малювання, розкрилися емоційно, реалізували свої фантазії на папері та висловили за допомогою малюнка свої почуття. У кожного вийшов свій незвичайний малюнок, а головне – вони отримали море позитивних емоцій і незабутніх вражень.

            Наприкінці заходу директор центру соціальних служб Вікторія Максимова разом зі своїми колегами вручили присутнім подарунки та зробили знімки на згадку. Студенти Університету III віку щиро подякували їм за цікаві заходи та неймовірно приємну атмосферу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]