Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Англійська мова для дошкільнят
2015-09-24

Із  кожним роком усе більше батьків хвилює питання вивчення англійської мови їхніми дітьми з першого класу. Дехто з дітей починає відвідувати заняття у платній школі, інші - у приватного вчителя, тому ми вирішили допомогти батькам, які прагнуть, щоб їхні діти вивчали  англійську мову ще в дитячому садочку.

Для того, щоб полегшити сприйняття іноземної мови дітьми, у ДНЗ №10 "Веселка" працює гурток англійської мови один раз на тиждень безкоштовно. Дітей знайомлять з іноземною мовою педагоги, які мають відповідну освіту: Ксьонз А.Л. (соціальна педагогіка; англійська мова) та Яценко С.С. (дошкільне виховання; англійська мова).

Навчають дітей згідно з програмою та методичними рекомендаціями Шкваріної Т.М. "Англійська мова для дітей дошкільного віку" (лист МОН України від 23.08. 2013 № 1/9-573). Діти починають знайомитися з іноземною мовою з 4-річного віку, оскільки цей вік є оптимальним для засвоєння мов. Кожне заняття проходить у цікавій ігровій формі з використанням пісень, римівок, фізкультхвилинки, і все, звичайно,  англійською мовою.

Метою гуртка є повноцінний розвиток дитини, збагачення її інтелектуальної, вольової, емоційної та соціальної сфер в умовах оволодіння основами іншомовного спілкування.

Ми спостерігаємо, як діти з нетерпінням чекають наступного заняття, отже, у них закріплюється бажання і в подальшому вивчати іноземну мову.

Навчання дітей англійської мови є важливим етапом системи безперервної освіти, становлення і розвитку дитини. Саме так у тісній співпраці дошкільного закладу і сім'ї формується інтелектуально розвинена особистість.

Н.Г. Левченко,

завідувач ДНЗ №10 "Веселка"

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]