Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Активну молодь запрошують на «Звитягу»
2018-05-04

Уже тринадцятий рік поспіль молодь з усієї України збереться на спортивно-патріотичну теренову гру «Звитяга», щоб прожити у волинських лісах чотири дні, як повстанці. Теренівка проходитиме з 5 по 8 травня 2018 року.

Метою «Звитяги» є виховання у дітей, юнацтва й молоді національної свідомості, історичної пам’яті, громадянської позиції, патріотизму, готовності захищати Батьківщину шляхом опанування духовної спадщини визвольної боротьби ОУН та УПА.

Спробувати свої сили у грі можуть юнаки та дівчата віком від 16 до 28 років. Учасників «Звитяги» об’єднають у дві команди – сотні. Кожна сотня матиме свій прапор, а гравці носитимуть нарукавні пов’язки відповідного кольору. Пов’язка – це життя гравця. Після того, як вона була зірвана, гравець певний час не має права змагатися за прапор і зривати пов’язки з інших гравців. Завдання учасників – здобути прапор команди-суперника й зірвати якнайбільше пов’язок членів протилежної команди.

Сотнями керуватимуть сотенні, які разом із проводом визначають тактику і стратегію гри своїх команд. Сотні складаються із роїв та чот, відповідно до устрою Української Повстанської Армії.

Особливістю теренівки є «третя сила» – близько трьох десятків «махновців», які додаватимуть грі ще більшої динаміки.

Організаторами заходу є ГО «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс», КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк», ГО «Студентське братство Волині» за сприяння Міністерства молоді та спорту України.

Організатори «Звитяги» обіцяють учасникам гри масу яскравих вражень і драйв! Бажаєте здобути новий досвід, відчути дух побратимства та єднання з природою? Тоді вам на «Звитягу»! Участь у грі безкоштовна! Для реєстрації переходьте за посиланням: http://zvytjaga.org.ua/zholoshennja-on-line/.

Детальніше про гру можна дізнатися тут.

Оргкомітет Всеукраїнської спортивно-

патріотичної теренової гри «Звитяга»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]