Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Активні вчителі
2016-03-31

Учитель – це людина, яка не лише навчає і виховує дітей, а й сама постійно вчиться. Щоб бути цікавим для своїх учнів, користуватися повагою серед батьків, потрібно йти в ногу з часом. Ось чому педагоги Миргородської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 з ентузіазмом сприйняли тренінг «Активні громадяни».

Миргородці вже долучилися до таких семінарів, де навчання проходять за програмою Британської Ради в Україні. Протягом трьох днів, а саме з 23 по 25 березня 2016 року, адміністрація школи, вчителі та батьки працювали над різноманітними завданнями під керівництвом фасилітаторів. Представники міського ГО «Передвижник» Анна Саєнко, Тетяна Ковтун та Жанна Омелич запропонували різноманітні вправи та завдання на самоідентифікацію, розвиток комунікації та взаєморозуміння між учасниками тренінгу. Ми працювали самостійно, в парах і в групах, обговорювали питання всі разом. Виявилося, що присутніх турбують схожі проблеми, які існують у нашому місті. Звичайно, кожен бачить їх по-своєму та має власні ідеї щодо покращення або виправлення ситуації. Фасилітатори вміло керували дискусією, підтримували, давали поради.

У ході тренінгу ще раз переконалися, що активні громадяни можуть самі визначити локальну проблему, об’єднатися та вирішити її. Для цього лише потрібно бути небайдужим до життя рідного міста. Кожен із нас може зробити внесок у спільну справу.

Як підсумок тренінгу «Активні громадяни» три групи учасників разом із фасилітаторами придумали, описали і представили власний соціальний проект. Прозвучала ідея реконструкції спортивного залу та створення зеленої зони на території школи, організації радіостудії. 

Усі уважно слухали тренерів, задавали питання опонентам, пропонували шляхи вирішення проблем. Відбувся дійсно цікавий та корисний діалог. Фасилітатори зазначили, що Британська Рада дає можливість отримати грант на реалізацію соціального проекту. Для цього необхідно знайти однодумців серед активних громадян, визначити проблему і, власне, створити проект, потім представити його на розгляд.  Усі учасники тренінгу справилися із завданнями, захистили проекти та отримали сертифікати.

Хочеться подякувати за добре організований захід і висловити надію, що набуті знання й уміння стануть у нагоді для втілення в життя проектів, що будуть спрямовані на покращення  життя громади нашого міста.

Вчитель ЗОШ  І-ІІІ ст.№ 3 Трофимова Н.І.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]