Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Актуально: розчистка вулиць і тротуарів від снігу
2019-01-14

Комунальні служби продовжують розчищати вулиці і тротуари від снігової каші. На роботах по прибиранню вулиць від снігу та льоду задіяно 5 одиниць техніки.  Разом із цим ведеться розчистка снігу вручну. Дороги посипають спеціальною сумішшю, а тротуари поливають протиожеледним розчином, який було додатково закуплено.

Наразі комунальники більше уваги приділяють тротуарам, тому просять автовласників не залишати автівки вздовж дороги для того, щоб техніка могла проїхати. Що стосується вулиць і провулків у віддалених мікрорайонах міста, то тут не завжди снігоприбиральним машинам вдається курсувати безперешкодно, адже через самовільно виставлені бордюри та високо підняті кришки люків, ламається техніка. На часі і повторне розчищення центрального мосту та центральної площі.

Продовжується робота із підприємцями щодо організованого прибирання снігу на закріплених територіях, включаючи тротуари. За минулий тиждень інспектори із благоустрою склали 16 протоколів щодо вчасного розчищення снігу. Адже відповідно до правил благоустрою Миргорода організувати і провести прибирання снігу на прилеглих територіях мають власники приватних домоволодінь, магазинів, установ і підприємств. Працівники житлово-експлуатаційного управління продовжують знімати снігові брили і бурульки із дахів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]