Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти засідання 38 –ї сесії міської ради
2018-06-23

23 червня відбулася 38 сесія міської ради сьомого скликання. Перед початком сесійного засідання міський голова Сергій Соломаха виконав почесну місію: вручив посвідчення матері-героїні  та подяку спортсмену. Відповідно до Указу Президента України за № 121 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» відповідне звання має  Наталія Ткаченко. В родині виховують шестеро дітей. Мамі вручили посвідчення, нагрудний знак та квіти. Подяку міської ради також отримав Владислав Мельник, чемпіон світу 2018 року з кікбоксингу ISKA, кандидат у майстри спорту з кікбоксингу, багаторазовий чемпіон та призер України з таїландського боксу, кікбоксингу та боксу, вихованець спортивного клубу "Муай-тай "Миргород", за високі спортивні досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток спорту, піднесення іміджу міста Миргорода.

У ході роботи 38-ї сесії, після узгодження переліку питань порядку денного, було затверджено в цілому 39 питань. Під час засідання особливо жваво і емоційно тривало обговорення наступних питань: ситуації, що склалася з розміщенням та захороненням бурового шламу на полігоні твердих побутових відходів КП "Спецкомунтранс", про заборону руху вантажного автотранспорту по дорогах міста, звернення Президента України та Верховної Ради України до Вселенського Патріарха Варфоломія про надання автокефалії Православної Церкви в Україні, про використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби народу як прапора національної гідності на території міста Миргород, заходи щодо започаткування процедури добровільного приєднання територіальних громад сіл (селищ) до територіальної громади міста, про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, ставок єдиного податку, про затвердження схеми посадових окладів керівних працівників, спеціалістів і службовців апарату міської ради та її виконавчих органів, транспортного сполучення до "авіамістечка", подальшу роботу тимчасової контрольної комісії щодо безпечності розміщення та захоронення бурового шламу на полігоні ТПВ КП "Спецкомунтранс", про будівництво на території спортивного копмлексу басейну та інші питання.  Результати голосування 38-ї сесії можна  переглянути у розділі "міська влада - рішення".

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]