Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти позачергової сесії
2017-07-14

14 липня відбулася позачергова сесія Миргородської міської ради. Її скликання обумовлене резонансною ситуацією, що сталася з депутатом міськради, головою фракції ВО "Свобода" Олегом Супруненком, розпочинаючи засідання зазначив міський голова Сергій Соломаха. З даного питання інформували представники правоохоронних органів.

Начальник Миргородського відділу поліції Володимир Река повідомив, що за фактом розбійного нападу, поєднаного з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, в Миргородському відділі поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України. У розкритті даного злочину задіяні співробітники Миргородського відділу поліції спільно з працівниками обласного управління кримінальної поліції та прокуратури. Вони проводять всі необхідні слідчо-оперативні заходи.

Перший заступник керівника Миргородської місцевої прокуратури Іван Сагайдачний вказав на ймовірні версії розслідування, які нині перевіряють. Однією з таких є професійна та політична діяльність Олега Супруненка. Про політичні мотиви розправи зі свободівцем говорили і партійці потерпілого депутата. Вони вимагали від правоохоронних органів провести швидке і неупереджене розслідування цієї справи та проінформувати громадськість на черговому сесійному засіданні.

Наступним питанням порядку денного стало обговорення  та ухвалення рішення щодо перерозподілу видатків бюджету розвитку. Зокрема, 1 850 000 гривень спрямували на завершення робіт з реконструкції мосту. Коментуючи це питання, очільник міста пояснив, що таке рішення пропонується ухвалити для завершення в поточному році робіт на мосту, оскільки з державного фонду регіонального розвитку гроші, а це  3 млн.грн., ще не надійшли. Виділені кошти з місцевого бюджету використають на продовження планових будівельних робіт.

Після емоційного обговорення ходу ремонту мосту та його фінансування, депутати проголосували відповідне рішення. Окрім цього, більшістю голосів було підтримано проекти рішень із земельних питань. Результати позачергового сесійного засідання можна переглянути на сайті міської ради.

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]