Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти пленарного засідання позачергової сесії міської ради
2015-11-06

06 листопада відбулося засідання другої позачергової сесії Миргородської міської ради 7 скликання. Основними питаннями порядку денного були рішення щодо кадрового складу  міської ради та виконавчого комітету. У роботі засідання взяли участь 31 депутат. Засідання відбулося у відкритому режимі за регламентом роботи сесії попереднього скликання. Він сесію міський голова Сергій Соломаха.

За пропозицією міського голови Сергія Соломахи, після обговорення, більшістю голосів  депутати підтримали кандидатури на посаду секретаря, заступників та керуючого  справами виконавчого комітету та його склад.

За результатами таємного голосування секретарем Миргородської міської ради обрали Наталію Гирку. Першим заступником міського голови депутати більшістю голосів погодили Сергія Швайку. Іншими двома заступниками стали Сергій Павленко та Костянтин Кірпосенко. Антоніну Нікітченко призначили керуючим справами виконавчого комітету.

Іншим рішенням депутати, за позицією міського голови Сергія Соломахи, після обговорення, проголосували за утворення виконавчого комітету та затвердили його персональний склад.

Після обговорення було внесено  зміни до рішення позачергової сесії від 06.10. 2015 року і надано дозвіл виконавчому комітету на укладання договорів купівлі-продажу квартир за рахунок коштів державного бюджету для сім"ї, загиблого  військовослужбовця, який брав участь в АТО.

Ще одним сесійним рішенням було анульовано результати земельних торгів, які відбулися 03.11.2015 року.

Завершилося сесійне засідання розглядом депутатських запитів.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]