Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти 58-ї сесії
2020-08-28

28 серпня відбулося засідання 58-ї сесії міської ради. До порядку денного внесено 34 питання. Вів засідання міський голова  Сергій Соломаха. У сесійній залі працювали 29 депутатів. Засідання транслювалося онлайн. Перше питання розгляду - виконання міського бюджету за шість місяців поточного року.

Начальник фінансового управління Сергій Скляр повідомив, що  уточнений план звітного періоду виконано на 92,3%. Невиконання планових показників та суттєве зменшення надходжень у порівнянні з відповідним періодом минулого року спричинено через  запровадження карантинних заходів для протидії поширенню коронавірусної хвороби.

Наступне питання стосувалося  внесення змін до показників міського бюджету на 2020 рік.  Проєктом передбачено, що дохідна та видаткова частини міського бюджету в цілому збільшується на 6,4 млн.грн.  За рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України № 891-р від 08 липня 2020 року “Про розподіл у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій” на суму 5 055 660 грн. та спрямовується відділу капітального будівництва міської ради 3 500 000 грн. на реконструкцію футбольного поля з влаштуванням штучного покриття на стадіоні «Старт» та відділу освіти міської ради 1 555 660 грн., в тому числі: на капітальний ремонт фасаду та частини приміщень підвалу будівлі гімназії ім. Т.Г. Шевченка - 372 650 грн., на капітальний ремонт частини покрівлі ЗОШ № 9 - 1 183 010 грн.;

          За рахунок субвенції з обласного бюджету відповідно до розпорядження голови Полтавської обласної державної адміністрації № 414 від 31.07.2020 року “Про розподіл коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам” в сумі 678 360 грн. на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей учасників бойових дій на території інших держав, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаних з перебуванням у цих державах, та які потребують поліпшення житлових умов, за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету, яка спрямовується управлінню соціального захисту населення міської ради.

          За рахунок перевиконання річних планових показників по бюджету розвитку (спеціальному фонду), а саме: по надходженню коштів від продажу прав на земельні ділянки несільськогосподарського призначення, що перебувають у комунальній власності міста в сумі 730 000 грн., спрямовуються відділу капітального будівництва міської ради на об’єкт «Реконструкція загальноосвітньої школи I-III ступенів № 9 по вул. Перемоги, 11 у м. Миргород Полтавської області».

Також відновлюються вільні залишки загального фонду міського бюджету в сумі 918 209 грн.:

- по відділу освіти міської ради в сумі 145 818 грн., за програмою оздоровлення та відпочинку дітей;

- по відділу молоді і спорту міської ради в сумі 35 545 грн., за програмою розвитку спорту;

- по відділу культури міської ради в сумі 6 846 грн.;

- по відділу капітального будівництва міської ради в сумі 730 000 грн., які були передані до бюджету розвитку на реконструкцію загальноосвітньої школи I-III ступенів №9 та відповідно спрямовуються:

- відділу освіти міської ради – 174 747 грн., в тому числі: на завершення робіт по  капітальному ремонту фасаду та частини приміщень підвалу будівлі гімназії ім. Т.Г. Шевченка - 76 123 грн., на придбання відеокамер, матеріалів для ремонту мережі освітлення та для виконання поточного ремонту стелі актової зали ЗОШ № 3 – 98 624 грн.;

- відділу житлово-комунального господарства міської ради – 593 462 грн., а саме:

КП «Миргородводоканал» за спожиту електроенергію для забезпечення виробничого процесу – 500 000 грн., КП «Спецкомунтранс» на придбання гранвідсіву для запобігання ожеледиці в зимовий період 276 104 грн., в тому числі, 182 642 грн. за рахунок внесення змін до програми благоустрою міста;

- фінансовому управлінню міської ради – 150 000 грн. для надання субвенції районному бюджету Миргородського району на забезпечення стоматологічних послуг населення міста.

Також здійснюється перерозподіл коштів між головними розпорядниками, а саме: зменшуються видатки по відділу капітального будівництва міської ради на 1 100 000 грн. по реконструкції старої будівлі школи №1 під школу мистецтв та по реконструкції центру естетичного виховання та відповідно збільшуються видатки по відділу житлово-комунального господарства міської ради на поповнення статутного капіталу КП «Миргородтеплоенерго».

Низка інших рішень стосувалася змін до виконання цільових програм: Програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів інфраструктури, Міської програми благоустрою, Програми капітального ремонту, реконструкції та будівництва вуличного освітлення, Програми капітального ремонту житлового фонду, Міської програми "Здоров'я жителів міста Миргорода", Програм фінансової підтримки комунальних підприємств "Миргородводоканал", "Спецкомунтранс", "Миргородтеплоенерго", "Миргородський ПМСД", Міська телестудія "Миргород".

Також було затверджено Порядок встановлення та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на фасадах будівель та спорудах м. Миргорода. та підтримано  участь у обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області проєкту "Придбання мобільного сортувального комплексу для поліпшення екологічної інфраструктури Миргородської громади", низку  рішень  у сфері земельного законодавства, підтримано звернення депутатів Миргородської міської ради до оганів центральної влади щодо прийняття законопроектів № 3853-1,  № 3853-2 та № 3993.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]