Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти 44-ї сесії міської ради
2019-04-05

4 квітня відбулася 44 сесія Миргородської міської ради. У ході обговорення  питань порядку денного, з урахуванням пропозицій, було затверджено для опрацювання більше 60 питань. У результаті емоційного обговорення, детального аналізу та конструктивної роботи, депутати підтримали підготовлені проекти рішень з внесеними змінами та доповненнями, дійшовши в результаті до спільної думки.

Перед початком роботи міський голова Сергій Соломаха вручив Почесну грамоту міської ради начальнику юридичного відділу Олександру Федрунову за плідну роботу та нагоди ювілейного Дня народження.

Першим питанням було внесення змін до бюджету про внесення змін до показників міського бюджету 2019 року. Доповідав начальник фінансового управління Сергій Скляр. Він пояснив, що за підсумками виконання бюджету за три місяці передбачено дофінансування  міських програм. Кошти розподілено за галузевим принципом, за поданням розпорядників коштів, по відомчій та економічній класифікації видатків. Кошти виділено на такі програм: “Здоров’я жителів міста Миргорода”, підтримку інвестиційної діяльності, зміцнення іміджу та розвитку співробітництва міста, поточний ремонт та техобслуговування відеокамер, розробка сайту ЦНАПу, на завершення робіт по капітальному ремонту будівлі по вул. Гоголя, 150, на придбання автомобіля. 

Відділу освіти міської ради додатково виділені кошти у сумі 1 846 823 грн. на такі потреби: на реалізацію програм: допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді, оздоровлення та відпочинку дітей, як співфінансування до обласної програми, на поточний ремонт навчальних закладів, на придбання основних засобів, на капітальний ремонт приміщення та харчоблоку НВК Гелікон, на виготовлення та проведення експертизи проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт приміщення ЗОШ № 5 та на придбання медалей та кубків переможцям міської туристичної спартакіади.

Майже 190 тисяч гривень додаткових коштів виділено управлінню соціального захисту населення міської ради. Їх використають на реалізацію програми соціального захисту населення: на надання разової адресної грошової допомоги учасникам ліквідації наслідків аварії ЧАЕС – 24 900 грн., соціальної підтримки учасників АТО на надання одноразової грошової допомоги потерпілим (пораненим) учасникам антитерористичної операції та членам сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції – 70 000 грн., територіальному центру соціального обслуговування 47 920 грн., а саме: на поточні видатки - 9300 грн., на придбання велосипедів – 27 860 грн., та на придбання комп’ютерної техніки - 10 760 грн., управлінню соціального захисту населення на придбання комп’ютерної техніки – 47 000 грн..

На розвиток молодіжних та спортивних заходів передбачено 500 500 грн.: на фінансову підтримку ММЦФЗН "Спорт для всіх", на проведення заходів ДЮСШ, на придбання спортивного інвентарю та основних засобів, на реалізацію програми розвитку спорту.

224 820 грн. спрямували відділу культури міської ради на реалізацію програми культурно-мистецького розвитку, на підтримку учасників ансамблю "Миргородський сувенір" – 96 200 грн., на виготовлення сертифікатів введення в експлуатацію готових об’єктів після проведення капітальних ремонтів, на поточний ремонт приміщення музею ім. Давида Гурамішвілі, 15 000 грн. та на придбання звукопідсилюючого обладнання.

Майже 5,2 млн.грн. спрямували відділу житлово-комунального господарства міської ради – 5 172 315 грн. на такі заходи: на реалізацію програми відшкодування частини суми кредиту для ОСББ на стимулювання впровадження енергоефективних заходів – 500 000 грн., на поточний ремонт доріг – 199 000 грн., на поповнення статутного капіталу Миргородському житлово-комунальному господарству – 50 000 грн., КП “Спецкомунтранс” – 3 332 998 грн., обслуговування ліфтів – 100 000 грн., на капітальний ремонт житлового фонду – 458 762 грн., за рахунок залишку невикористаних коштів у 2018 році на реалізацію проектів Громадського бюджету – 531 555 грн. ("Пам'ятник миру" – 468 100 грн., "Козацький стан" 63 455 грн.).

Для виконання капітальних ремонтів відділу капітального будівництва міської ради направили більше 5,2 млн. грн., в тому числі: за рахунок залишку невикористаних коштів у 2018 році на нове будівництво амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги в мікрорайоні “Мінзаводський” – 95 000 грн., за рахунок залишку невикористаної у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на капітальний ремонт доріг – 234 833,90  грн. (вул. Д. Озеро – 166 162,21 грн., вул. Котляревського – 68 671,69 грн.), на ремонт доріг та тротуарів – 3 854 000 грн., на ремонт внтурішньобудинкових, внутрішньоквартальних проїздів, доріжок, автобусних зупинок, майданчиків для євро контейнерів та інших об’єктів благоустрою – 1 042 000 грн.

Ще 850 тис.грн. виділили на реалізацію таких програм: протидія та профілактика злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку – 270 000 грн., вдосконалення казначейського обслуговування бюджету – 50 000 грн., поліпшення сервісу обслуговування платників податків – 50 000 грн., забезпечення пожежної безпеки –  230 000 грн., субвенція з міського бюджету районному бюджету Миргородського району для забезпечення стоматологічних послуг населенню міста - 250 000 грн.

Далі говорили про підсумки роботи поліції за минулий рік та продовження дії програми протидії та профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку в Миргороді на 2019 рік, затвердження цільової програми відшкодування частини суми кредиту для ОСББ на стимулювання впровадження енергоефективних заходів на 2019-2022 роки. Особливо пожвавлено обговорювали шляхи вирішення проблеми із великоваговим транспортом, який розбиває дороги. Не оминули увагою депутати не нову тему щодо ситуації на  „Миргородводоканалі”. Відредаговане звернення вирішити направити до Полтавської обласної ради. У полі зору перебував розгляд питань  з благоустрою міста, капітальних та поточних ремонтів, розвитку фізичної культури і спорту, затвердження кандидатур профільних заступників міського голови. Після обговорення більшістю голосів депутати проголосували за Сергія Михайленка та Олександра Гуржія. Затвердили голосуванням і блок земельних питань.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]