Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти 25-ї позачергової сесії міської ради
2017-05-22

19 травня відбулося засідання позачергової сесії. Необхідність її скликання полягала у коригуванні показників бюджету, оскільки по деяких  галузях склалася критична ситуація,- розпочинаючи сесію прокоментував міський голова Сергій Соломаха. Серед проблемних питань – заарештовані рахунки Управління соціального захисту населення за заборговані послуги пільговій категорії населення перед ПАТ "Укртелеком".

За інформацією начальника Управління соціального захисту Людмили Ільяшенко, до 2015 року пільги надавались за рахунок субвенції із державного бюджету міському бюджету та вже в листопаді-грудні 2015 року така субвенція із державного бюджету міському бюджету  не надійшла. На 2016 рік і 2017 рік у Законі України «Про Державний бюджет України» відповідна субвенція із державного бюджету місцевим бюджетам на інші пільги, в т.ч. послуг зв’язку також не передбачена. Заборгованість перед ПАТ «Укртелеком» за 2015 ріку склала більше 64 тис.грн.

Оговоривши питання депутати дали згоду на погашення заборгованості за надані послуги зв’язку на пільгових умовах за листопад-грудень 2015 року  ПАТ «Укртелеком», згідно рішення господарського суду Полтавської області від 26 січня 2017 року, яке набрало законної сили 6 квітня 2017 року.

Іншим рішенням було підтримано пропозицію начальника відділу освіти Тетяни Колибельнік щодо перерозподілу освітніх коштів на оздоровлення груп дітей  у Латвії та Болгарії (з числа відмінників навчання та багатодітних родин) у містах побратимах за запрошеннями міст Єкабпілс (Латвія) та Горна Оряховиця (Болгарія). Кошти спрямують на оплату проїзду делегацій. Інші витрати бере на себе приймаюча сторона. Одноголосно депутати затвердження Положення про управління архітектури та державного архітектурно – будівельного контролю Миргородської міської ради в новій редакції.

Додатково внесені у порядок денний питань депутати жваво обговорювали та дискутували: щодо зменшення розміру пайової участі замовника будівництва у розвитку інфраструктури міста Миргород, фінансової підтримки ОКВПВКГ "Миргородводоканал" та резолюції громадського соціального віче.

Результати ухвалених рішень на позачерговій сесій 19 травня по кожному питанню можна переглянути у розділі "Рішення".

Позачергова сесія проходила у відкритому режимі. Відповідно до ухваленого регламенту, депутати голосували поіменно та картками. Після нетривалої перерви у депутатській діяльності знову у команді депутатів міської ради Наталія Ночна. Міська виборча комісія визнала її депутатом відповідно до черговості у виборчому списку. А депутату Віталію Гречку міський голова вручив грамоту Полтавської обласної ради з нагоди ювілейного Дня народження.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]