Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Адвокація та комунікація для ОМС
2018-10-29

24-26 жовтня у Києві було організовано навчання для працівників місцевого самоврядування “Адвокація та комунікація для ОМС”. Мета програми – за допомогою експрес курсу з адвокації, лобіювання, комунікації, сторітелінгу, та зв’язків із медіа переглянути свій досвід і отримати нові знання, необхідні для вирішення проблем на місцевому рівні за допомогою ефективних комунікацій та методик просування змін.

Учасники інтерактивної  програми – представники міської влади з міст -партнерів проекту: Вільнянська, Вознесенська, Долини, Івано-Франківська, Львова, Мелітополя, Миколаєва, Миргород, Пирятина, Самбіра, Тернівки, Трускавця, Харкова, Чугуєва та Южного вчилися адвокації та комунікації. Учасниками програми від Миргорода були: керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко та начальник відділу інформаційного забезпечення Віталій Логвин. У заході також взяли участь представники урядових установ та міжнародних організацій і проектів.

Захід проходив за проектом  Академії Фольке Бернадотта “Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні” у співпраці із Комітетом ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

Інтерактивна навчальна програма покликана допомогти інформувати громадськість та інші зацікавлені сторони про реалізацію планів дій, розроблених в рамках проекту Дорадчими комітетами міст - партнерів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]