Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
76-річна Анастасія Дойнікова знову збирається у високі гори
2016-07-06

Свою тягу до високих гір Анастасія Йосипівна називає манією, хворобою. Останнім часом ветеран спорту Анастасія Дойнікова багато сил та часу віддає гірському туризму. Хоча і це для неї не новий вид спорту – починаючи із 1972 року, жінка вздовж і впоперек обійшла Карпатські й Кримські гори. І якщо у Крим не їздить, то щорічні виїзди в Карпати обов’язкові.

 Говорить, що той, хто хоч раз стояв на вершині, захоче туди повернутися. Ось і вона цього літа отримала запрошення зійти на два грузинські піки – Миргород та Гурамішвілі. Кожна з вершин – близько 5 тисяч метрів. Цього року навіть і не знаю, звідки взяти на це гроші, – бідкається Анастасія Дойнікова. Журналістам «Кола» майстер спорту Анастасія Йосипівна розповіла про улюблені види спорту, досягнення і ставлення до сучасного фізичного виховання.

Докладніше читайте за посиланням http://kolo.poltava.ua/reaktsiya-gromadi/76-richna-anastasiya-doinikova-z-mirgoroda-hodit-u-visoki-gori-ta-bigae-marafoni-32657.html

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]