Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
52-й Чемпіонат області з пішохідного туризму
2016-05-25

Із 17 по 20 травня 2016 року на базі Районного стаціонарного оздоровчого табору с. Городище Чорнухинського району  був проведений відкритий 52 Чемпіонат області з пішохідного туризму. У змаганнях взяли участь 152 учасника з 10 команд старшої та 11 команд середньої вікових груп з міст Комсомольська, Миргорода, Полтави, Гребінківського, Кобеляцького, Новосанжарського, Лубенського, Машівського, Лохвицького, Пирятинського, Чорнухинського районів та Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Програма складалась з особисто-командних та командних змагань на дистанціях «Смуга перешкод». Дистанції змагань прокладені на стрімких схилах «Замкової гори» на околиці села Городище. За останні роки змагання проводилися на місцевості зі складним рельєфом, що є основою складності дистанцій. Учасники Чемпіонату мали змогу самостійно обрати клас дистанції відповідно до рівня підготовки та спортивної кваліфікації.

На дистанції «Смуга перешкод» особисто-командних змагань до числа призерів потрапили: Оне Ольга-Валентина, Рожко Владислав –  вихованці Миргородської міської станції юних туристів; Кокозій Марія, Магомедова Оксана, Мищенко Ярослав – вихованці Лубенського районного центру дитячої та юнацької творчості; Кусайко Богдан, Талдикіна Наталія – вихованці Кобеляцької районної станції юних туристів; Перегінець Юлія, вихованка Новосанжарського районного будинку дитячої та юнацької творчості; Свистун Максим – Машівський район; Макарова Вікторія, Михуля Ілля, Юнак Денис – м.Пирятин.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]