Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
50 тис. євро - грант ЄС під реалізацію проектів малого та середнього бізнесу
2016-07-04

Компанія «Євроконсалтинг» запрошує до співпраці малі і середні підприємства з реалізації інвестиційних проектів за рахунок міжнародної фінансової допомоги.

7 липня 2016 року завершується оцінка проектів та ідей для підготовки заявок в програму Горизонт 2020 по підпрограмі «Інновації для малого і середнього бізнесу» (перша фаза). За відібраними проектами наші консультанти будуть проводити роботи з підготовки і подання заявки (граничний термін подачі - 7 вересня 2016 року).

У рамках підпрограми «Інновації для малого і середнього бізнесу» можливе отримання грантового (безповоротного) фінансування для реалізації інноваційних проектів в розмірі від 50 до 2500 тис. євро. Заявником на отримання гранту можуть виступити безпосередньо українські підприємства (у т.ч. стартап-компанії), які мають інноваційні, новаторські продукти і/або рішення з високим потенціалом зростання на ринках України і Євросоюзу.

З короткою інформацією про програму Горизонт 2020 Ви можете ознайомитися за посиланням: http://ek-ua.com/h2020.htm .

Серед сервісів Компанії «Євроконсалтинг»: оцінка проектних ідей та пропозицій з подальшим написанням проектних пропозицій в програму Горизонт 2020 і інші міжнародні фонди, допомога в управлінні реалізації міжнародних проектів, маркетингові дослідження, підбір зарубіжних партнерів; юридичні послуги по створенню компаній в Україні і Німеччині; оцінка потенціалу підприємств і команд з метою розвитку компетенцій для участі в міжнародних програмах. Крім того, наша компанія в співробітництві з Асоціацією «Приватні інвестори України» може організувати підбір українських та іноземних приватних інвесторів для фінансування або співфінансування проектів.

Для попередньої оцінки проекту з метою отримання фінансування за програмою Горизонт 2020 просимо заповнити невелику анкету за посиланням: http://goo.gl/forms/pVIPvyA4SKMmjUmj2 .

 

 

Відділ економічного прогнозування Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]