Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбувся плановий виконком
2021-04-21

21 квітня виконуючий обов'язки міського голови Олександр Острянин провів планове засідання виконавчого комітету. Першим питанням  у порядку денному було розглянуто та ухвалено  звіт про виконання бюджету міської територіальної громади за I квартал 2021 року.  За звітний період  бюджет громади виконано на 105,6 % .

Планові показники бюджету виконано по всіх видах надходжень. Основними платниками податків і зборів до бюджету громади серед виробничих підприємств є: ПрАТ “Миргородкурорт” – 3 372,9 тис. грн., Регіональна філія “Південна залізниця” АТ “Українська залізниця” – 2 301,6 тис. грн., ПАТ “Миргородський завод мінеральних вод” – 1 643,7 тис. грн., ПрАТ “Полтавське ХПП” (ТОВ “Кононівський елеватор”) – 1 520,7 тис. грн., ПАТ “Армапром” – 718,4 тис. грн. Серед підприємств з виробництва сільськогосподарської продукції найбільше сплачено до бюджету ТОВ “Астарта Прихоролля” – 1 505,5 тис. грн. та ТОВ “Укрлатагро” – 890,0 тис. грн., пояснив начальник фінансового управління Сергій Скляр.  Перевиконанню бюджетних показників сприяла також проведена робота по інвентаризації та  надходження від агрофірм, які орендують землі на території громади.

 Наступне питання стосувалося роботи органів самоорганізації населення Миргородської міської територіальної громади. Нині  громада поділена на 4 округи, в яких координацію роботи органів самоорганізації населення із владними структурами покладено на інспекторів сектору по роботі з органами самоорганізації населення. У зв’язку з впровадженням адміністративно-територіальної реформи до міста Миргорода приєдналися 36 сіл. Тож на даний час продовжується налагодження взаємодії  та комунікації між міською владою і жителями тепер вже великої Миргородської міської територіальної громади.

Відповідно до вищезазначеного поділу на округи, із початку 2021 року розпочали свою роботу 14 інспекторів (3 інспектори – по м. Миргороду, 11 інспекторів - у сільських населених пунктах). Ці службовці органу місцевого самоврядування, без перебільшення, стали прямими комунікаторами між владою та населенням, помічниками у вирішенні нагальних питань сьогодення Миргородської міської територіальної громади. Для ефективної роботи, усі інспектори забезпечені приміщенням, комп'ютерною технікою, мають електронні адреси для оперативного вирішення будь-яких питань та печатки.

Протягом чотирьох останніх місяців інспекторами по роботі з органами самоорганізації населення надавалася методична та організаційна допомога у створенні та діяльності органів самоорганізації населення, у проведенні зборів жителів за місцем проживання. Процес виборів та перевиборів голів вуличних, будинкових комітетів у громаді ще не завершено, і буде продовжена після  карантинних обмежень, бо головний ресурс, завдячуючи якому вдасться досягти певних результатів у роботі із органами самоорганізації населення, - це час та енергія жителів, які розуміють значення та важливість самоорганізації, готові спільно та безкорисно працювати на благо громади.

Неможливо здійснити ефективне місцеве самоврядування, розвинути місцеву інфраструктуру без врахування очікувань, інтересів та побажань мешканців Миргородської міської територіальної громади. Тому інспектори особливу увагу приділяють питанням комунальної та соціальної сфер, ведення соціальних паспортів у межах відповідних територій, надання довідок, актів, характеристик, складання актів обстежень житлово-побутових умов тощо. Інспектори сприяють депутатам Миргородської міської ради в організації їх зустрічей з виборцями, прийому громадян.

 Також на засіданні було ухвалено низку  рішень з питань роботи служби у справах дітей, підприємницької діяльності та архітектури, роботи виконавчого комітету.

Підбиваючи підсумки засідання Олександр Острянин подякував членам виконкому за активність у обговоренні нагальних питань та за конструктивну роботу.  Передав вітання від міського голови Сергія Соломахи, та виокремим пріоритетні напрямки в роботі - охорона здоров'я та ремонт дорожнього покриття в громаді. Відповідно  на ці напрямки передбачені видатки, а також планується залучення позабюджетних коштів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]