Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала профільна комісія
2019-06-10

10 червня відбулося засідань міської ради відбудеться засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту, у рамках підготовки чергової сесії міської ради, що відбудеться 14 червня.

На порядок денний було внесено такі питання: Про внесення змін до рішення 42 сесії міської ради 7 скликання від 21 грудня 2018 року № 305 "Про міську Програму розвитку спорту на 2019 рік"; Про надання дозволу на передачу в оренду частини приміщення міського стадіону "Старт"; Про внесення змін до рішення 29 сесії міської ради 6 скликання Миргородської міської ради від 25.01.2013 року № 75 «Про затвердження Положень про відділи міської ради»; Про внесення змін до рішення 5 сесії  міської ради 7 скликання від 24.12.2015р № 20 "Про призначення представників засновника до редакційної ради міської телестудії "Миргород"; Про внесення змін до Програми інформування громади міста про діяльність органів самоврядування та висвітлення життя громади через радіо та телебачення на 2019 рік; Про призначення директора міської телестудії "Миргород". Усі питання було ретельно обговорено та проаналізовано.

Також у ході засідання було обговорено проект рішення про затвердження структури, загальної чисельності, штатного розпису апарату міської ради та її виконавчих  органів, стан виконання рекомендацій комісії та ті питання, які виникли у процесі обговорення сесійних  та поточних питань. Серед таких -  розвиток спорту та відповідної бази, навчання миргородськких учнів у школах Польші та інші.

За підсумками засідання було дано відповідні рекомендації.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 15 квітня 2024 року

     
     
Скликається виконком

24 квітня 2024 року о 9.00 годині в залі засідань міської ради.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]