Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
31 сесія міської ради
2023-03-02

 Ще трьом миргородським Героям, які захищали волю і незалежність України та віддали життя за Батьківщину, Анатолію Желізняку, Миколі Пелиху та Віктору Панченку, на 31-й сесії Миргородської міської ради присвоєно звання «Почесний громадянин Миргородської міської територіальної громади» (посмертно). Таким було перше рішення  порядку денного сесійного засідання, яке 2 березня провів міський голова Сергій Соломаха.

Одноголосно підтримали депутати рішення про затвердження нового директора Миргородської лікарні інтенсивного лікування. Ним став Віктор Іванович Харченко, який раніше обіймав посаду виконувача обов’язків директора. Нового керівника конкурсна комісія обрала ще у лютому, а вже з 3 березня Віктор Іванович офіційно почне працювати на новій посаді. Його призначено директором на наступні п’ять років. 

Підтримали депутати і внесення змін до показників бюджету Миргородської міської територіальної громади на цей рік. За рахунок вільних залишків загального фонду видаткова частина бюджету збільшується на 1 804 589 грн. Ці кошти депутати перерозподілили на такі потреби:

- управлінню освіти, молоді та спорту на утримання інклюзивно–ресурсного центру – 41 150 грн.;

- управлінню соціального захисту населення міської ради – 618 479 грн на реалізацію програм:

– 28 479 грн на виплату стипендії сину загиблого депутата міської ради Супруненка О.А.;

- соціальної підтримки Захисників/Захисниць України та членів іх сімей – 590 000 грн;

- відділу житлово-комунального господарства міської ради – 530 000 грн на реалізацію програми фінансової підтримки КП “Миргородська управляюча компанія”;

- фінансовому управлінню міської ради – 614 960 грн для надання субвенцій з бюджету Миргородської міської територіальної громади:

- обласному бюджету – 404 960 грн на експлуатаційне утримання та поточний дрібний ремонт доріг загального користування місцевого значення, які знаходяться на балансі ДП “Агенство місцевих доріг Полтавської області”, для забезпечення виконання робіт на умовах співфінансування -  50/50%;

- державному бюджету – 210 000 грн на реалізацію програми підготовки молоді Миргородської міської територіальної громади до військової служби і підтримки заходів мобілізації та забезпечення територіальної оборони.

Загалом на засіданні було ухвалено рішення з 24 питань, 9 з них - у сфері земельних відносин.

У сесійній залі працювали 24 депутати.  Вони  злагоджено і оперативно ухвалювали рішення. Під час засідання міський голова Сергій Соломаха вручив Почесну грамоту міської ради з нагоди Дня народження депутату Миргородської міської ради 4-х скликань Михайлу Лавицькому.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]