Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
30-й легкоатлетичний марафон пам’яті "Полтава-Шумейкове-Полтава"
2015-05-07

7 травня о 10 ранку Миргород зустрів учасників обласного легкоатлетичного пробігу "Полтава-Шумейкове-Полтава". Учасників 30-го марафону пам'яті під оплески зустрічали у сквері Слави представники влади міста та району, міської організації ветеранів, учні ЗОШ №1 та  активісти спортивного руху.

Привітання від міського голови Сергія Соломахи передав секретар ради Костянтин Кірпосенко. А голова міської організації ветеранів Василь Вертелецький подарував бігунам книги про визволителів Миргородського краю. У цьогорічній естафеті беруть участь рекордсмени з бігу. Незмінна учасниця марафону -  наша землячка, ветеран спорту Миргорода Анастасія Дойнікова. Саме завдяки їй і відбувся цьогорічний марафон пам'яті, присвячений 70- ти річчю перемоги над нацизмом. Вона біжить з прапором Миргорода, який побував на гірських піках "Казбеку" та "Говерли". Учасники пробігу та присутні біля Вічного вогню миргородці вшанували пам'ять полеглих на фронтах Другої світової війни хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя обеліску Слави.

Легкоатлетичний пробіг траційно проводиться з 1985 року. Він присвячений вшануванню пам'яті загиблих воїнів Південно-Західного фронту в 1941 році в урочищі Шумейкове. Сама акція стартує у Полтаві. На маршруті спортсмени забігають у Решетилівку, Велику Багачку, Миргород, Лохвицю (урочище Шумейкове), Гадяч, Зіньків, Диканьку і повертаються в обласний центр, подолавши 450 км. Уже 30 років бігуни долають цей маршрут під керівництвом майстра, ветерана спорту Олександра Лукошина. Нинішній травневий пробіг – ювілейний. Цьогорічний девіз пробігу: "Пам’ятаємо. Перемагаємо" .

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]